popek Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2012 witam, będę się wczasował od pn 30.08-09.08 w okolicach, planuje wypady może nawet 3 zależy jaka będzie pogoda .... poszukuje kompanii która wie gdzie miej więcej pojechać, byłem już na annenbergu" raz nawet z sukcesami :)jeśli ktoś ma ochotę na spacer chętnie się przejdę :) popmaret04@gmail.comodbieram do pn rano, będe samochodem :)ps jestem cool i dyskretny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2012 błędny adres popmart04@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Wybierasz się na moje BYŁE podwórko :)...byłem już na "tannenbergu raz nawet z sukcesami..."Miejsce tej bitwy tylko pomacałeś, nie przeszukałeś. Ta bitwa się rozegrała na dystansie ok. 200 km. w linii prostej. Nazwa Tannenberg (Stębark) przeszła do historii, gdyż w tym miejscu Niemcy przełamali front. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 byłem kilkanaście razy,ale tylko pomacałem.Traper6 na wałach byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Nie wiem o jakie wały chodzi.Kopałem w lasach na wschód od Wielbarka. Mam 3 miejsca gdzie były rozbrajane carskie wojska. 20 lat temu to cuda na kiju wychodziły. Niestety, fanty nie grzyby, nie odrastają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Coś w stylu muru Hadriana-dawna granica która oddzielała Mazowsze od Prus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.