chudyroot Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Napisano 20 Lipiec 2012 Witam, od pol roku chodzilem po lasach i lakach gdzie rzekomo toczyly sie bitwy i nic nie znalazlem :/ a wczoraj sie okazalo ze prawie obok mnie jest dworek gdzie wpierw stacjonowala Niemiecka armia i pozniej Rosyjska, niegdys byl tam PGR no i pytanie do ekspertow gdzie zaczac szukac? (zezwolenie mam od wlascicielki a do tego malo czasu bo sprzedaja to).Jestem lewy w tej dziedzini i nie wiem gdzie mniej wiecej zaczac, z tylu?... No i jak szukac, czy gleboko kopac itp:/Jest to dla mnie szansa na ciekawe znaleziska :)
Gniewkos Napisano 20 Lipiec 2012 Napisano 20 Lipiec 2012 Szukaj w parku, zmorą twoją będą dziesiątki polmosów i kapsli. Okolice starych drzew, parkowe drogi i ścieżki, szukaj też przy murze w koło budynków oraz przy schodach wejściowych.pozdro!
HASAG40 Napisano 20 Lipiec 2012 Napisano 20 Lipiec 2012 zacznij najwpierw w najczystszym terenie przy tym dworku który mozna szybko przeczesać a na koniec zostaw zasmiecony gdzie trzeba dużo czasu szperać na fanty nie ma jakiejś specjalnej recepty albo się ma szczęście na miejsce albo nie i tyle obejdz teren zobacz gdzie wyskoczy coś ciekawego np moneta i tam zacznij szperać różne są sposoby życzę powodzenia;-)
margor Napisano 20 Lipiec 2012 Napisano 20 Lipiec 2012 Może napisz jaki masz sprzęt bo wiadomo każdy daje inne efekty - dostaniesz konkretną poradę.
RIDER Napisano 20 Lipiec 2012 Napisano 20 Lipiec 2012 Też mam taki dworek do sprawdzenia ale niestety dookoła tak zarośnięty że niema gdzie wykrywki wcisnąć:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.