chudyroot Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2012 Witam, od pol roku chodzilem po lasach i lakach gdzie rzekomo toczyly sie bitwy i nic nie znalazlem :/ a wczoraj sie okazalo ze prawie obok mnie jest dworek gdzie wpierw stacjonowala Niemiecka armia i pozniej Rosyjska, niegdys byl tam PGR no i pytanie do ekspertow gdzie zaczac szukac? (zezwolenie mam od wlascicielki a do tego malo czasu bo sprzedaja to).Jestem lewy w tej dziedzini i nie wiem gdzie mniej wiecej zaczac, z tylu?... No i jak szukac, czy gleboko kopac itp:/Jest to dla mnie szansa na ciekawe znaleziska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Szukaj w parku, zmorą twoją będą dziesiątki polmosów i kapsli. Okolice starych drzew, parkowe drogi i ścieżki, szukaj też przy murze w koło budynków oraz przy schodach wejściowych.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 zacznij najwpierw w najczystszym terenie przy tym dworku który mozna szybko przeczesać a na koniec zostaw zasmiecony gdzie trzeba dużo czasu szperać na fanty nie ma jakiejś specjalnej recepty albo się ma szczęście na miejsce albo nie i tyle obejdz teren zobacz gdzie wyskoczy coś ciekawego np moneta i tam zacznij szperać różne są sposoby życzę powodzenia;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Może napisz jaki masz sprzęt bo wiadomo każdy daje inne efekty - dostaniesz konkretną poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Też mam taki dworek do sprawdzenia ale niestety dookoła tak zarośnięty że niema gdzie wykrywki wcisnąć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 27 Styczeń 2015 Share Napisano 27 Styczeń 2015 Dwór w Toporowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.