dropek81 Napisano 17 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2012 w końcu po 2 godzinach prób i błędów udało mi się zrobić projekt idealnych :D" okładzin do bagnetu s98/05 mam je namalowane i wycięte na bloku technicznym i mam teraz do was drodzy koledzy pytanie na jakim drewnie najlepiej je wyciąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=173877 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Jak do liściaka to powinny być orzechowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Też mi sie tak wydaje. Generalnie większość drewien" u Niemców robiona była z orzecha-począwszy od kolb do broni a skończywszy na okładzinach bagnetów. Przynajmniej w początkowej fazie IIWW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.