mates_chmk Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Napisano 16 Lipiec 2012 witam,czy to jest zapalnik od niemieckiego flaka??jest on bezpieczny?chce sie upewnic bo nie wiem czy zabierac sie za jego czyszczenie czy tez nie??z góry dzieki za pomoc
mates_chmk Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Napisano 16 Lipiec 2012 witam,czy to jest zapalnik od niemieckiego flaka??jest on bezpieczny?chce sie upewnic bo nie wiem czy zabierac sie za jego czyszczenie czy tez nie??z góry dzieki za pomoc
mates_chmk Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Napisano 16 Lipiec 2012 sorki za jakosc ale fotki robione telefonem.Zdrów
Landszaft Napisano 16 Lipiec 2012 Napisano 16 Lipiec 2012 resztki flakowskiego zapalnika. aluminium ,z tego co widać część z detonatorem już anihilowała. Za pewnie był to pocisk z samolikwidatorem więc po likwidacji część zapalnika uderzeniowego się ostała.
Pytanie
mates_chmk
witam,czy to jest zapalnik od niemieckiego flaka??jest on bezpieczny?chce sie upewnic bo nie wiem czy zabierac sie za jego czyszczenie czy tez nie??z góry dzieki za pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.