Skocz do zawartości

Moje plażowe znajdki 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam że zaśmiecam wątek wypowiedzią.
Ale jak byłem w Krynicy Morskiej na początku sierpnia to przez łączny czas około 5 godziny prawie 100zł i trzy piwa.
1 dziań 30min ok 10zł zwróciła mi się plastikowa łopatka za 8zł
2 dzień 1,5godz. ok 20zł
3 dzień 2,5godz.ponad 65 zł 2 żubry i tatra mocna.
Duża przewaga 5zł i 1 zł bardzo mało było 1,2 i 5gr na szczęścia.I co mnie zaskoczyło to te piwa :)nie mój gust ale ucieszyły.

• Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Cześć,
przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale jak zacząłem to skończę. 12km plaży po której szliśmy ulega co roku przy sztormach silnej erozji więc monet nie było oprócz 48 części talara z 1777, która sporo czasu musiała radośnie pływać w Bałtyku. Poszukiwania w sandałach bardzo przyjemne.
Pozdrawiam. Aha - my 50zł w łącznie 10h w Mrzeżynie

Poszedłem dzisiaj po 5 rano na plażę i niestety na pomoście trwała jeszcze impreza niedobitków. Nie ryzykowałem konfrontacji z pijaną elitą. Może dzisiaj nad ranem się uda pogrzebać - Niestety pod okiem plażowych kamer.

Nieczesana plaża? prawie codziennie od 6-tej wchodzi dziadek z kanarkiem 250 widzimy się w weekendy gadamy czasem ja schodzę z nocki on zaczyna.Od sierpnia jakiś 40-sto latek też zaczął latać bo widzę co weekend ale na szczęście to amatorzy co kopią wszystko od 1zł w górę,plus widziałem sporadycznie turystów z Polski z Gorzowa Wlkp,niemiaszka rówieśnika z Hamburga.W sumie po części racja nieczesana przeze mnie już ze 2 tygodnie dziś trzeba uderzyć bo urlop się kończy za parę dni turyści wyjechali a moniaki leżą odłogiem ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie