Poszukiwacz_4 Napisano 13 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2012 Witajcie! Właśnie próbuje złożyć replike mosina wz.91. Mam już prawie wszystko, brakuje mi lufy. I tu moje pytanie, czy znacie jakieś strony lub firmy, które zajmują się wytwarzaniem, odlewaniem wyżej wymienionej części? Ja nie moge nigdzie znaleść tej części;( Prosze o pomoc drodzy Koledzy! ps. Gdyby dało się kupić orginał to byłbym szczęśliwy, ale raczej nigdzie nie sprzedają orginałów, prawda? Pozdrawiam! R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 Pytasz o oryginalną lufę, czy oryginalny karabin? W wersji deko mosiny sprzedaje kilka sklepów z militariami, co do lufy, wątpliwa sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 13 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2012 Chodzi mi o lufe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 13 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2012 Prosze pomóżcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 Na alegro działał oferent produkujacy repliki luf do mosina, co prawda wykonywał je do wzoru 44, ale gdyby umiejetnie z nim zagadac moze zrobiłby dluższa.Tu masz oferte krabinu mosina deko http://www.gunservis.pl/okno.php?tabela=deko_karabiny&id=64 ten co prawda w okragła komora zamkową, ale trafiaja sie tez egzempare wczesniejszej produkcji jeszcze z kanciasta ( trzeba przegladac oferty).... za kwote jaka sprzedawcy winszuja sobie za deko mosina, zwyczajnie nie chciałoby mi sie skladac repliki ( czesci trzeba kupic, wsadzic w to swoj czas i robociznę a efekt końcowy niepewny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2012 dzięki za te informacje. Jednak ja nie chce kupic mosina deko, sam chce go zrobić. Więc będe czekał może na allegro pojawi sie ten producent replik luf. Dzięki Koledzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 Pamiętaj że lufa to istotna część broni która podlega pod paragraf i może powodować problemy.Producent replik luf o którym mowa wyżej tohttp://allegro.pl/my_page.php?uid=1083194 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 Odwiedź najbliższy zakład ślusarski dysponujący tokarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 kol poszukiwacz sprawdz priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2012 ok, dzięki Koledzy! Pytlusie555 odezwałem sie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 nic nie doszło:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2012 a teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 nic..moja poczta pytlus11@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2012 Może dojdą później. A ja spróbuje jeszcze z mojej drugiej poczty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2012 a jakby nic nie doszło do jutra to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 już wysłałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.