DOMILUD PL Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 Warunki optymalne, zima poszła precz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 Można iść w las po weki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 i po coś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 miła niespodzianka w miejscu gdzie dreptałem już kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 nóż HJ, trochę zmęczony, ale jak się za chwilę okaże nie aż tak bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 po szczotkowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 TRIUMPH CONSERVENGLASi unikat - pierwszy weck bez opisu znaleziony w tym miejscu miesiąc wcześniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 Nóż. Jak widać na ostrzu zostało sporo oksydy, jelec i głowica rękojeści lekko nadjedzone, okładziny bez zarzutu oprócz znaczka swastyki, który przypuszczalnie wypadł. Po ćmaku ciężko było szukać w dołku. I tak zamierzam tam wrócić. Jeszcze w tym roku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 Nożyk naprawdę w przyzwoitym stanie gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Dziś odnalazłem popielniczkę .Moje trochę różni się od twojej.Zrobiona ze znalu lub cynku nie wiem dokładnie.Na zwykłe aluminium jest trochę zbyt ciężka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2013 Bardzo ładna. W sieci wcześniej trafiłem takie popielniczki z różnymi godłami. Zatem była cała seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.