bjar_1 Napisano 7 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2012 Konkretnie interesuje mnie wysokość haftowanych cyfr (w milimetrach). Pomoże któryś z kolegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jhaken Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Michal ja to mam podesle Ci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2012 O.K. to na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturSz Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Koledzy, przy rekonstrukcji przed podjeciem decyzji o umieszczeniu cyfr lub emblematow na nasuwkach warto zwrócic uwage na fakt, ze w ówczesnej rzeczywistosci zasadniczo w wojsku uzywało sie cyfr lub emblematów... metalowych.Haftowane, czyli jak przewidywał rozkaz - sa ekstermalnie rzadkie do zaobserwowania - zarówno w fotografii archiwalnej jak również jeśli idzie o zachowane egzempalrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bylinko Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 Panowie, a jaką długość powinna mieć taka nasuwka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Luty 2013 Autor Share Napisano 5 Luty 2013 39-40 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.