woytas Napisano 26 Czerwiec 2012 Share Napisano 26 Czerwiec 2012 O to przepraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ararar Napisano 26 Czerwiec 2012 Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Dodaj jeszcze do tego sympatyków poszukiwaczy" tych, którzy nie lataja z wykrywka ale się z wami identyfikują i śledzą to i nie tylko to forum. Czuje,że jest ich też cała masa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryjec Napisano 26 Czerwiec 2012 Share Napisano 26 Czerwiec 2012 mało co pomyślałbym, że to o mnie chodzi, ale odetchnąłem z ulgą sprawdziwszy iż nie mam żółtych łatek" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 ja jestem 8 dni w tygodniu na wypadzie w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 mensguth6 to juz kwestia podejscia, niektórzy jednak mają małe dzieci żony bla bla bla.... :) i kopanie jednak traktują jako odskocznie od szarosci codziennego życia, natomiast dla innych kopanie to tryb zycia:)I to jest dobre i to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.