maadin Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Napisano 21 Czerwiec 2012 Wrzucam jeszcze raz, bo w poprzednich tematach z pośpiechu się pogubiłem ze zdjęciami.Proszę o identyfikację chlebaka i raportówki poniżej.
marcin 112 Napisano 22 Czerwiec 2012 Napisano 22 Czerwiec 2012 I to bardzo zużyta. Kokosów na tym nie zbijesz
marcin 112 Napisano 22 Czerwiec 2012 Napisano 22 Czerwiec 2012 I nie raportówka tylko torba podoficerska.
shadowN Napisano 22 Czerwiec 2012 Napisano 22 Czerwiec 2012 na jakiej podstawie wnosisz że torba podoficerska, skoro jest kopią raportówki z przedwojennego WP, używanej przede wszystkim przez oficerów, przez podoficerów tylko w niektórych przypadkach.
marcin 112 Napisano 22 Czerwiec 2012 Napisano 22 Czerwiec 2012 Ano na takiej ze miałem w wojsku na wyposażeniu.Z wpisaniem do (jak ta wkładka do ksiązeczki wojskowej się nazywała)? I jak mi starzy podprowadzili to placiłem.
maadin Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Napisano 21 Czerwiec 2012 Wrzucam jeszcze raz, bo w poprzednich tematach z pośpiechu się pogubiłem ze zdjęciami.Proszę o identyfikację chlebaka i raportówki poniżej.
maadin Napisano 22 Czerwiec 2012 Autor Napisano 22 Czerwiec 2012 Domyślam się, że kokosów nie zbiję , zrozumcie ,że nie każdy kto wrzuca coś do ID z napisem [sprzedaż] ma zamiar zbijać kokosy. Po prostu wg regulaminu należy takie coś napisać w tytule i to czynię za każdym razem gdy coś kupuję z zamiarem sprzedaży , czy to jest niemiecka winterjacke ,czy tak jak w tym temacie 2 zużyte torby.
Pytanie
maadin
Wrzucam jeszcze raz, bo w poprzednich tematach z pośpiechu się pogubiłem ze zdjęciami.
Proszę o identyfikację chlebaka i raportówki poniżej.
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.