Kamiennik Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Napisano 18 Czerwiec 2012 A oto tekst o pseudoposzukiwaczach , którzy robią nam zła prasę:http://powiatlwowecki.info/index.php/artykuly-z-podzialem-na-kategorie/wiadomosciz-regionu/324-wandale-na-hochbergowce
Tuszek Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 Hieny kierowane zyskiem nie mają oporów przed dewastacją, bezczeszczeniem i okrywaniem Nas złą sławą, przez takie działania. Później każdy z wykrywką jest potencjalnym kryminalistą w oczach ludzi.
huk 100 Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 no tak problem znany od lat - ale nie omieszkali poniżej artykułu zamieścić odpowiednie reklamy a może celowo ? :)
woytas Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 E mnie pseudo-poszukiwacze drażnią. Bo nie wiem kto jest pseudo a kto nie pseudo.
rotsen5 Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 ,,wiele obiektów na tym terenie,, tyle lat po wojnie i jeszcze nie przeszukane przez naszych archeo , ja bym proponował jakąś składkę narodową na poszukiwania , albo ,,Wielka orkiestra archeologa poszukiwacza naszego dziedzictwa narodowego,, chętnie stanę z puszką.
pacian Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 Teraz widac jak wazne jest zasypywanie za soba dolkow gdyby to zrobili nie bylo by szumu.
trasher Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 pseudo" to chyba już zaczyna się od takiego który wywali" dołek i nie potrafi go za sobą zakopać.Potem chodzisz po lesie zrytym jak by przeszło po nim tysiące kretów a miejscowi krzywo patrzą na każdego obcego który wchodzi do lasu i nie dziwię się,tez nie chciałbym mieć okolicy składającej się z porytych" i nie zakopanych dziur przez jakiegoś durnowatego lenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.