bartrix Napisano 16 Czerwiec 2012 Autor Napisano 16 Czerwiec 2012 Poszukuję informacji o grupie/formacji, która posługiwała się patkami takimi jak na zdjęciu. Nigdzie nie znalazłem materiałów na ten temat.Zdjęcie prawdopodobnie pochodzi z okresu II wojny światowej.Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Marcel M. Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 Oj sory . Przeoczyłem punkt trzeci postu Kolegi Nadwojciech .
Nadwojciech Napisano 17 Czerwiec 2012 Napisano 17 Czerwiec 2012 1 Witamy na Forum.2 Zapoznaj się forum i zakładaj tematy w odpowiednich działach.3 Ta tajemnicza formacja to Baudienst.
bartrix Napisano 16 Czerwiec 2012 Autor Napisano 16 Czerwiec 2012 Poszukuję informacji o grupie/formacji, która posługiwała się patkami takimi jak na zdjęciu. Nigdzie nie znalazłem materiałów na ten temat.Zdjęcie prawdopodobnie pochodzi z okresu II wojny światowej.Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Catadero Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 A nie widziałeś ich, bo jak sam piszesz są AGATKOWE". Więc pewnie za gatkami je nosili.C.
Pytanie
bartrix
Poszukuję informacji o grupie/formacji, która posługiwała się patkami takimi jak na zdjęciu. Nigdzie nie znalazłem materiałów na ten temat.
Zdjęcie prawdopodobnie pochodzi z okresu II wojny światowej.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.