adrian950 Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 WitamChciałem się coś poradzićOtóż, ktoś chciał odemnie kupić towar przez internetmiało być tak on wpłaca na konto ja wysyłami tak zrobił, jednak dzisiaj piszę że tyle nie będzie płacić i żąda zwrotu, mówi że w Polsce jest prawo do 30 dni zwrotu i tylePo czyjej stronie jest prawo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 A/ Główne?B/ Reklamacja?C/ Zmiana koncepcji? Się znudziło?Na szczaw....10 dni przy umowie na odległość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Zapłacił tyle ile trzeba? Wysyłaj mu towar i już. Jak zapłacił za mało odeślij kasę.A w ogóle o jakiej kwocie mówimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Tak zapłacił, kwota 130 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Czyli tyle, ile uzgodniliście?Ja bym, dla spokoju, odesłał kasę...Znajdzie sto powodów, żeby Cię męczyć i zajedzie Cię jak konia w westernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Może i racja.Niech idzie na drzewo.Ja bym się troszkę z nim poszarpał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Włoska wredna małpa !To jak ma 10 dni to trudno, muszę oddaćtylko mnie takie coś wkurza ! paczka spakowana czekała na wysyłkęEhh.. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Nie ma 10 dni, chyba że sprzedaż na warunkach specjalnych. Poszukaj i poczytaj ustawę.Ja bym oddał, bo szkoda zdrowia na cymbała... Zarobisz 130 złotych, a później będziesz nr telefonu zmieniał? Gówniarz i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ok dzieki bardzo chłopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.