shadowN Napisano 7 Czerwiec 2012 Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Powszechnie wiadome jest to że zindoktrynowany człowiek zauważa mniej.Wybacz, ale póki co nie pokazałeś kolejnego źródła n.t. Oddziału Barabasza", i stosujesz taktykę michnikowej gazety polegającą na eksponowaniu marginalizmów aby stały się rzekomym obrazem epoki.To się nazywa propaganda.Fachowość jaką reprezentują dziennikarze historyczni w wybiórczej jest na podobnym poziomie jak wypowiedź california blonde" czy grossa opowieści z mchu i paproci o tym że w Oświęcimiu uchowały się jakieś złote zęby. Nie wmawiaj mi że wszystko jest powszechnie wiadome i zbadane, bo to przysłowiowy pic na wodę. Społeczeństwo jest ogłupione szczekaczkami, nie ma bladego pojęcia czym różni się źródło historyczne od podanej na tacy przetworzonej papki.Tego właśnie chcieli hitler i stalin mordując nam elity.Uwierz mi, miałem okazję w życiu poznać wielu dziennikarzy, oraz osób które pracowały w wielu miejscach, i wypowiedzi na temat twojej ulubionej gadzinówki były zaskakująco podobne.Albo jesteś częścią machiny politycznej, albo wylatujesz.", tam nie ma lepszych i gorszych, są tylko mniej lub bardziej wypromowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.