belba Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 to nie mów tylko wklej fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 PLEASE!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 2 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2012 jak ktos spojrzał dokladnie to wieko pokrywy jest niedomknięte. czyli to o czyms swiadczy. wyciagnałem kane musiałem uzyc 2 saperek jako nożyc do metalu zeby wieko przeciąc ii po otworzeniu......................... wyskoczyła Bida i zaczeła mnie saperką po plecach naku*wiać :D przyznam się bez zadnej sciemy ze w srodku nei bylo nic, zostały tylko koszulowe guziki. rozwazam 2 opcje i tylko takie tylko widze1) tubylcy po wojnie znalezzli kane szpikulcem,2)wlasciciele zdążyli wrócic i zabrac to co było w środku. WIem że was zawiodłem ale i sam się zawiodłem. Był ze mna kolega z PFE i powiem jedno : padło bardzo dużo niecencurowalnych słow:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 ładnie saper :), fajną klamre pociągnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 no fajna ta kanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 2 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2012 klamre wyciagnallem w goleniowie :)belba chcesz tą kane? podam ci współrzedne to sobie ją zabierzesz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 zachowaj ją jak masz miejsce na takie gabaryty za 5 lat taki fantów może już nie być I życzę jak najwięcej pełnych kanek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2012 niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2012 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2012 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2012 ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2012 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2012 toporek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 klamra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 plomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 kto wie co to?? bo ja juz wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 ha. moje pierwsze złotko i to jeszcze jakie! :D 10 Marek złotych Fryderyk Franz III Mecklenburghttp://www.numizmatyka.waw.pl/sklep/niemcy-fryderyk-franc-iii-mecklenburg-schwerin-10-marek-1890-a-st-2_monety-zlote-europa_6306 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Boziu...moje gratulacje!!!bajeczka!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldau Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 piękna oby jak najwięcej takich fancików.Ja na swoje złotko wciąż czekam ale te 10 marek ciężko będzie przebić :) . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.