saperfts Napisano 2 Czerwiec 2012 Autor Napisano 2 Czerwiec 2012 jak ktos spojrzał dokladnie to wieko pokrywy jest niedomknięte. czyli to o czyms swiadczy. wyciagnałem kane musiałem uzyc 2 saperek jako nożyc do metalu zeby wieko przeciąc ii po otworzeniu......................... wyskoczyła Bida i zaczeła mnie saperką po plecach naku*wiać :D przyznam się bez zadnej sciemy ze w srodku nei bylo nic, zostały tylko koszulowe guziki. rozwazam 2 opcje i tylko takie tylko widze1) tubylcy po wojnie znalezzli kane szpikulcem,2)wlasciciele zdążyli wrócic i zabrac to co było w środku. WIem że was zawiodłem ale i sam się zawiodłem. Był ze mna kolega z PFE i powiem jedno : padło bardzo dużo niecencurowalnych słow:))
PAWEL*STRC Napisano 2 Czerwiec 2012 Napisano 2 Czerwiec 2012 ładnie saper :), fajną klamre pociągnąłeś
saperfts Napisano 2 Czerwiec 2012 Autor Napisano 2 Czerwiec 2012 klamre wyciagnallem w goleniowie :)belba chcesz tą kane? podam ci współrzedne to sobie ją zabierzesz:P
belba Napisano 2 Czerwiec 2012 Napisano 2 Czerwiec 2012 zachowaj ją jak masz miejsce na takie gabaryty za 5 lat taki fantów może już nie być I życzę jak najwięcej pełnych kanek.
saperfts Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Napisano 15 Czerwiec 2012 ha. moje pierwsze złotko i to jeszcze jakie! :D 10 Marek złotych Fryderyk Franz III Mecklenburghttp://www.numizmatyka.waw.pl/sklep/niemcy-fryderyk-franc-iii-mecklenburg-schwerin-10-marek-1890-a-st-2_monety-zlote-europa_6306
pawcion123 Napisano 15 Czerwiec 2012 Napisano 15 Czerwiec 2012 Boziu...moje gratulacje!!!bajeczka!!! :)
soldau Napisano 15 Czerwiec 2012 Napisano 15 Czerwiec 2012 piękna oby jak najwięcej takich fancików.Ja na swoje złotko wciąż czekam ale te 10 marek ciężko będzie przebić :) . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.