psychotata Napisano 28 Maj 2012 Autor Napisano 28 Maj 2012 Witam, wie ktoś może co to za ustrojstwo ? Interesuje mnie dokładnie do czego było używane. Pozdrawiam
psychotata Napisano 29 Maj 2012 Autor Napisano 29 Maj 2012 Zapomniałem dodać, przez środek tej obudowy przechodzi wałek, na nim są jak by skrzydła jakiegoś wiertła lub czegoś w tym rodzaju... obudowa z dosyć grubej blachy
psychotata Napisano 28 Maj 2012 Autor Napisano 28 Maj 2012 Witam, wie ktoś może co to za ustrojstwo ? Interesuje mnie dokładnie do czego było używane. Pozdrawiam
DOMILUD PL Napisano 29 Maj 2012 Napisano 29 Maj 2012 Jeżeli w środku wałek ze skrzydłami to wygląda na podajnik ślimakowy.Zastosowanie - wszędzie do transportu materiałów sypkich.
psychotata Napisano 29 Maj 2012 Autor Napisano 29 Maj 2012 DOMILUDZIE, dzięki za podpowiedź. Już chyba napewno wiem od czego to jest . Zdrów !
podlasieZargo Napisano 29 Maj 2012 Napisano 29 Maj 2012 :) Być może od kombajnu lub podajnik z kolumny do parowania kartofli
Pytanie
psychotata
Witam, wie ktoś może co to za ustrojstwo ? Interesuje mnie dokładnie do czego było używane. Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.