sidi Napisano 21 Maj 2012 Autor Share Napisano 21 Maj 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9gg5pQSZpmY&feature=relatedBardzo ciekawy filmik ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 21 Maj 2012 Share Napisano 21 Maj 2012 Sprawa filmiku ruszana juz byla w tym watku : http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=703617#1432612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidi Napisano 22 Maj 2012 Autor Share Napisano 22 Maj 2012 Nie wiedziałem że ten filmik był już wcześniej omawiany ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidi Napisano 22 Maj 2012 Autor Share Napisano 22 Maj 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iF5_q3fclqwa co sądzicie o tym - czyżby kolejny mitoman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 22 Maj 2012 Share Napisano 22 Maj 2012 Jeżeli to wszystko prawda to panowie historycy archeologowie mają bardzo dużo pracy ale oni wolą walczyć z poszukiwaczami i tylko czekać jak ktoś z zagranicy im to wszystko sprzątnie albo wandale zdewastują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 22 Maj 2012 Share Napisano 22 Maj 2012 Jak dla mnie mitoman. Sprawa tego pana jest rowniez poruszana na forum. Z nudow przegladalem kiedys wszystkie filmiki tego pana i generalnie we wszystkich owy Pan ma dowody ,ma swiadkow i pewne zrodla ktorych nie ujawni bo za wszystkim stoja wielkie korporacje" ktore strzega swoich tajemnic zwlaszcza tych w zakresie eugeniki.W sprawach eugeniki rzekomo pan jest fachowcem w tej sprawie i tutaj ta sama historia :)po czesci ludzie wilki i kangury w jednym, wszystko tez udowodnione ale dowodow niestety ujawnic nie moze i wszystko trzeba przyjmowac na slowo honoru :D Wszedzie spisek ,sily nadprzyrodzone ,reka kosmitow itp..Odnosnie wroclawia polecam jeszcze filmik na temat basenu na teatralnej. W tym odcinku jak dla mnie owy Pan przeszedl samego siebie.Jak dla mnie wnioski sa proste dziwi mnie natomiast ze niektorzy dorosli ludzie co widac na filmikach cala ta bzdure przyjmuja na powaznie.Znacznie bardziej ciekawi mnie sprawa Figla ktory mimo wszystko ma w tym kierunku jakies udokumentowane doswiadczenie, a sprawy o ktorych opowiada brzmia bardzo nieprawdopodobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidi Napisano 22 Maj 2012 Autor Share Napisano 22 Maj 2012 Niestety Pan Figiel w tym filmiku właśnie rozłożył na łopatki całą swoją wiarygodność swoim twierdzeniem istnienia Szczeliny Jeleniogórskiej a tak na marginesie to ostatnio ten temat znów się stał dość popularny na wszystkich możliwych forach nastąpiła jakaś reinkarnacja wszystkich tematów związanych z Riese , złote pociągi i wszystkie inne Dolnośląskie cuda niewidy , czyżby ktoś już wiązał nadzieję z nową liberalniejszą ustawą dotyczącą poszukiwań ? Może ten dziwny przejaw ze strony sejmu chęci zmiany ustawy ( na lepsze )ma już konkretnego beneficjenta tych zmian i nie chodzi tu wcale o zwykłych ludków z wykrywką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.