Witam, juz dawno mialem zapytac sie na forum co sadzicie o tej czapce? Co do oryginalnosci jestem pewien, ale jest jeszcze kilka pytan. Na przyklad: co to za czapka dokladnie jest i z jakich lat? Wszystkie czapki Ochotniczej SP jakie widzialem na necie maja czarne paski i ciemne srodki. Moja ma zolty potnik i zielony daszek od spodu a do tego bialy pasek... Mysle ze kombinowana nie jest gdyz przelezala dlugi czas w rodzinnym domu i nikt nawet o niej nie wiedzial. Z gory dziekuje i pozdrawiam
Pytanie
dziadu94
Witam,
juz dawno mialem zapytac sie na forum co sadzicie o tej czapce? Co do oryginalnosci jestem pewien, ale jest jeszcze kilka pytan. Na przyklad: co to za czapka dokladnie jest i z jakich lat? Wszystkie czapki Ochotniczej SP jakie widzialem na necie maja czarne paski i ciemne srodki. Moja ma zolty potnik i zielony daszek od spodu a do tego bialy pasek... Mysle ze kombinowana nie jest gdyz przelezala dlugi czas w rodzinnym domu i nikt nawet o niej nie wiedzial.
Z gory dziekuje i pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.