Skocz do zawartości
  • 0

szturm piechoty

gino

Pytanie

Napisano
witam. Ostatnio wpadła mi w ręce piękna sztuka szturmowa w brązie sygnowana R.S.S i moje pytanie jak ze stopniem rzadkości odznaczeń tego producenta. z góry dziękuję..

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W Brązie była zarezerwowana dla wojsk zmotoryzowanych. Daj lepsze zdjęcie dzioba i szponów jeśli można.
Wiki jest kiepskim źródłem informacji . To tak na przyszłość.
Z jakich informacji Velmont66 wnioskujesz że odznaka w brązie prod.R.S.S nie jest rzadka ?
Napisano
tyle to znalazłem ale bardziej mnie interesuje gdzie kolega Muguk127 wyczytał ilość sygnowanych RSS??:) a co do lepszych fotek szczegółów postaram się w najbliższym czasie dodać.
Napisano
Barson1: W Brązie była zarezerwowana dla wojsk zmotoryzowanych."

Na marginesie: w/g linku który podałeś na wiki nie tylko dla zmotoryzowanych.
Napisano
Link podałem bo prosili. Opieram się na Deutsche Soldaten . Myślałem że ta główka jakaś iedorobiona" ale to tylko miraż :) Pozdro !
Napisano

obiecane szczegóły ptaszka kolego Barson1 , niestety moim telefonem lepszej jakości nie wyciągnę...

Napisano
witam. Ostatnio wpadła mi w ręce piękna sztuka szturmowa w brązie sygnowana R.S.S i moje pytanie jak ze stopniem rzadkości odznaczeń tego producenta. z góry dziękuję..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie