duff Napisano 10 Maj 2012 Autor Napisano 10 Maj 2012 Witam,znalazłem u znajomego dwa takie koła naciągowe od.... no właśnie od czego? Może od koparki z africa corps? ;-)Średnica ok.42cm, środek ok4cm.
duff Napisano 10 Maj 2012 Autor Napisano 10 Maj 2012 Witam,znalazłem u znajomego dwa takie koła naciągowe od.... no właśnie od czego? Może od koparki z africa corps? ;-)Średnica ok.42cm, środek ok4cm.
Bercik25 Napisano 10 Maj 2012 Napisano 10 Maj 2012 Wygląda mi to na koło od pzkpfw 1 ale pewności nie mam jeśli się mylę proszę o poprawienie :) Pozdrawiam
sidi Napisano 10 Maj 2012 Napisano 10 Maj 2012 Niestety to nie jest Panzer 1 i raczej to koło to nie jest nic militarnego wygląda jak jakaś część składowa z układu jezdnego współczesnej maszyny budowlanej - niestety większość koparek spychaczy itp. maszyn jest od wielu lat malowana na żółty kolor podobny do tego jakim były malowane niemieckie pojazdy w II WW
duff Napisano 12 Maj 2012 Autor Napisano 12 Maj 2012 coś mało widać na tej fotce, ale jakby ktoś był zainteresowany to sa do wzięcia po cenie złomu ;-)
slusarz11 Napisano 12 Maj 2012 Napisano 12 Maj 2012 przemysłowy transporter łańcuchowy.po 14-stej dam foto bo teraz siedzę w pracy.pozdrawiam.
Pytanie
duff
Witam,
znalazłem u znajomego dwa takie koła naciągowe od.... no właśnie od czego? Może od koparki z africa corps? ;-)
Średnica ok.42cm, środek ok4cm.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.