Skocz do zawartości

Spotkanie w Towarzystwie Przyjaciól Sopotu

oksio

Rekomendowane odpowiedzi

yyyyy to ja
czy moge zabrac glos??? :)
a teraz do sedna:
wydaje mi sie, ze glowna przyczyna naszego konfliktu jest przekopanie za malej ilosci gleby..........i marnowanie czasu na jakies pierdoly
Ps. co do tej cioty co nawet nie potrafi sie zalogowac to nie bede sie wypowiadal-chlopie czy ty wogole znasz kleryka???
Pzdro
BIL

• Odpowiedzi 294
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Bil chyba masz rację ,powinniśmy zorganizować jakies wielkie kopanie (może Kszysiek by coś wskazał ?)Co do dziwnych wypowiedzi osób logowanych i nie logowanych ,są ludzie którzy piszą byle pisać i nic tego nie zmieni .Mam nadzieje że jak tylko ruszy stronka TPS ,znajdzie się miejsce na małe forum tylko dla osób związanych z TPS-em .

Po tylu latach mam 100 post ,z tego powodu napisze jeszcze coś .Za PWN pewna mała definicja :
FASZYZM [wł. < łac.], nazwa masowych ruchów polit. i ideologii o skrajnie nacjonalistycznym charakterze, zmierzających do zdobycia władzy i stworzenia totalitarnego państwa.
To teraz przyznac się ,który ma zapędy polityczne i chce przejąć władze ??

JA JA JA :D o niczym innym nie marze jak tylko rzadzic, Mussolini mowil o sobie ze jest socjalistą i walczy o klase robotniczą, ja wprawdzie robotnikiem nie jestem, ale kopać łopatą to lubie w wolnym czasie :), a teraz na studiach bede także nią machać gdyz zaczną sie praktyki na stanowiskach archeologicznych ;)

czesc
przypominam ze w srode jest spotkanie:
Witam
W środe 25.08 o 18.30 w Dworku Sierakowskich zbiórka ;) Tak mówił mi "orzeł, który już wylądował ;)w sensie Oksiu .
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich na spotkanie, starych i nowych członków Stowarzyszenia (bez skojarzeń :))
Heruss"

wszyscy chetni wiedza gdzie jest dworek sierakowskich???
(pytam bo ja za pierwszym razem nie wiedzialem :)) jesli ktos nie wie to jest jeszcze czas na pytania lub spotkanie sie z jednym z TPS-owcow w bardziej znanym miejscu :)
Ps. nie wiem czy osobiscie dam rade dobic na spotkanie, czuje w moczu", ze szykuje sie jakis wypad :) jesli bede nieobecny to odezwe sie do kogos w celu zasiegniecia informacji o wynikach spotkania.....
zdenerwowal mnie ten bocian!!!!!
sory za byki ale jest godzina 02:03 i organizm domaga sie snu
Pzdro
BIL

czesc
mp jak napisalem nie wiem czy dam rade pojawic sie na spotkaniu ( bede wiedzial we wtorek ). Jak wynajde czas to bez problemu mozemy sie spotkac w jakims bardziej znanym miejscu a jak nie...... to pogadam z kims innym kto by mogl was tam zaprowadzic
Pzdro
BIL

czesc
tak wiec jutro jede na spotkanie jesli ktos nie wie jak trafic do dworku to moge poczekac na niego o 18 pod kosciolem na monciaku-tylko musze wiedziec, ze ma na kogos czekac bo jak nikt sie nie zglosi to ide w ...... to znaczy do dworku :)
Pzdro
BIL

czesc
chlopaki wlasnie cos tworze ale potrzebuje logo :)
heruss masz moze jakis projekt tego cacka, ktore kiedys pokazywales na spotkaniu( chyba praca dyplomowa ).......... bylo zarabiste i takie moglo by byc nasze logo, jesli nie masz nic przeciwko temu ??? moze masz jakies inne przygotowane albo nie sprawi tobie problemu wyrycie czegos w kartce papieru-ze mnie taki plastyk jak z kozie d...........
Pzdro
BIL

Dziś udało mi się odpaliś wstępny szkielet TPSowskiej stronki. Jak narazie świeci totalnymi pustkami :P Szczegóły na naszym forum. Liczę na to, że weźmiecie się do pracy przy tworzeniu relacji z wypraw. Dobrzeby było, gdyby każdy Tepsiak napisał krótką notatkę o sobie, chętni mogą dorzucić fotki. Wszelkie materiały przesyłajcie do mnie na skrzynkę.

PS: Święta Mario, Święta Kwiecisto... błogosławieni ci, którzy nie kasują TPSowskich postów, albowiem, oni będą żyć wiecznie w raju i na ziemi :)

mp - wejdź do działu linki" http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=linki Znajdziesz tam link do mojej stronki, którą zapewne już dobrze znasz :) Jej nazwy ze zrozumiałych względów nie mogę tu przytoczyć. Z tej stronki przedostaniesz się na nasze forum.

Ps. Stawiam zakłady: czy ten wpis przetrwa? czy nie przetrwa? :P

czesc
widzial ktos moze panorame o 18 na gdanskiej 3 bylo info o warcinie-podczas prac majacych na cely polorzenie kanalizacji odkopoano studnie z okresu Bismarcka nie male to cacko bylo znajduje sie w poblirzy gorzelni??.....................
Pzdro
BIL

Witam wszytkich. Próbowałem dać post na waszym forum ale coś nie chciało wejść. Szykujemy wyjazd z wykrywkami {szukanie meteorytów} poligon rakietowy w Borach Tucholskich Wstepny Termin 4-5.09 miejsca w samochodach są jeżeli macie ochotę zapraszam kontakt 0508335056 Krzysztof Latebra

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie