husky1 Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 To jest Pampa-EX01 to pierwszy prototyp z 1984 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 :)Zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Jednak sądzę że system żaluzji jest najlepszy, inne nawalają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losiu2 Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Zlituj się.. gromadze sobie rysunki i zdjęcia różnych samolotów, tworze coś w stylu prywatnej encyklopedii lotnictwa. Zdarzało się że pokazywane tu zdjecia samolotów ktorych wcześniej nie miałem u siebie lądowały do katalogu. Teraz to lipa, coś fajnego umieścisz to ledwo coś widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Można rozjaśnić zmniejszyć, zwiększyć żaluzje, ale jak podasz czyste zdjęcie to moment i odgadnięte. Inne metody które sprawdzałem są niepewne, typu dodatki linie. Możemy stworzyć jakiś standard który wyklucza wykrycie zdjęcia przez automat google, czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Łosiu, możemy też wprowadzić aby autor zagadki po odgadnięciu podawał link do zdjęcia, lub zdjęcie oryginalne jeżeli jest z książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
husky1 Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Taka maszynka?Moze dla kolekcjonerow potwierdzajacy da zdjecie oryginalne.po odgadnieciu, a swoja droga te zaluzje strasznie zniekczalcaja obraz a mac niedlugo bedzie chcial nazwisko pilota , by uznac zagadke za rozwiazana :)Bede w domu dopiero w poniedzialek kto zgadnie niech zada nastepna , by nie blokowac zagadek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Aerostar FJ-100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Myślę że taka żaluzja jest czytelna, a i test wypadł pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losiu2 Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Vought f7u Cutlass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 29 Czerwiec 2012 Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Brawo, zadajesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losiu2 Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 1 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2012 Wiedziałem, że już go gdzieś widziałem. Takiej paskudy się nie zapomina. Belgijski Renard Epervier z 1928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losiu2 Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 zadajesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2012 Witam. Po zagadkę zapraszam do cz. 15http://www.odkrywca.pl/zagadka-cz-15,706303.html#706303Moderatora prosę o zamknięcie tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.