lysy452 Napisano 4 Maj 2012 Autor Napisano 4 Maj 2012 witam jak w tytule,ale kto to jest?chodzi mi po głowie jaśnie panujący Hindenburg,ale z 2 strony ta czapka hmmm,może ktoś już widział coś podobnego,popiersie było na jakiejś podstawie lub służyło do przykrycia
lysy452 Napisano 4 Maj 2012 Autor Napisano 4 Maj 2012 witam jak w tytule,ale kto to jest?chodzi mi po głowie jaśnie panujący Hindenburg,ale z 2 strony ta czapka hmmm,może ktoś już widział coś podobnego,popiersie było na jakiejś podstawie lub służyło do przykrycia
lysy452 Napisano 5 Maj 2012 Autor Napisano 5 Maj 2012 z tym przyciskiem tak bym nie szalał,widać ze popiersie miało jakąś podstawę,wiec zastosowań może być wiele,bardziej mnie interesuje kogo przedstawia to szkiełko...dodam ze obok wyskoczyła nakładka klamry pruskiej
lysy452 Napisano 4 Maj 2012 Autor Napisano 4 Maj 2012 może macie jakieś skojarzenie do czego ta porcelanka służyła
lysy452 Napisano 5 Maj 2012 Autor Napisano 5 Maj 2012 zazor skoro to takie popularne to poproszę o przykład,myślę ze to nie jest dla ciebie żaden problem
zazor Napisano 5 Maj 2012 Napisano 5 Maj 2012 pokrywka cukiernicy - taki użyteczny bibelot patriotyczny.Może to być dowolna postać historyczna (przy tej jakości zdjęć ciężko poznać).Dość popularne.
Pytanie
lysy452
witam jak w tytule,ale kto to jest?chodzi mi po głowie jaśnie panujący Hindenburg,ale z 2 strony ta czapka hmmm,może ktoś już widział coś podobnego,popiersie było na jakiejś podstawie lub służyło do przykrycia
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.