margor Napisano 26 Maj 2012 Share Napisano 26 Maj 2012 Jarzębinki na ostro :)http://www.youtube.com/watch?v=TsIGvYmx7Xg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 26 Maj 2012 Autor Share Napisano 26 Maj 2012 Cóś to się kupy nie trzyma kolego margor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merkava76 Napisano 26 Maj 2012 Share Napisano 26 Maj 2012 Dobra już się posmialismy z ,,hiciora,,ale fakt faktem on jest i bedzie i dajmy spokój chyba ze sie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 26 Maj 2012 Share Napisano 26 Maj 2012 Nie mylisz się i dajmy tamu spokój :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 27 Maj 2012 Share Napisano 27 Maj 2012 @dzieci3 - taka wersja, wizja nie nadąża za fonią (albo odwrotnie) ale power jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Maj 2012 Share Napisano 27 Maj 2012 Koko nie koko - tego hitu nie słyszałem jeszcze w radio, a np Oceana Endless summer leci i to nie raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 27 Maj 2012 Share Napisano 27 Maj 2012 ale wczoraj i dzisiaj u mnie euro koko" na wioseczce leciało na okrągło że hej!a zaczęło się tak niefortunnie od... Dnia Mamy :)Koko koko Euro spoko... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fisherf2 Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 To jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 ale nie będzie Koko koko Euro spoko na otwarciu mistrzostw z Grecją-ktoś, coś, się wstydzi...(tak w skrócie, nie czytałem artykułu bo mi net muli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Jakby nie było , jest to olewanie ludzi , którzy wysyłali smsy ,ten kto podjął taką decyzję jest mega- zakompleksionym kolesiem...gdyby jakieś wilki lub inny shit wygrał ten mierny konkurs nie byłoby tematu ... ale jakieś kobitki ze wsi...eh... szkoda słów i szkoda wykonawczyń . Myślcie co chcecie ale gdzie tu jest elementarna sprawiedliwość??? Pewnie w wersji anglojęzycznej brzmiałoby bardziej europejsko.... a ja wolę tak jak jest i dla mnie ta decyzja to skandal i oszustwo.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 już chyba wiem, poszło o prawa autorskie ktoś się nie mógł dogadać z kompozytorem? i będzie puszczana tylko w przerwach z głośników...miało być koko koko Euro SPOKO :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 http://euro2012.dziennik.pl/news/artykuly/392004,norwegom-spodobala-sie-piosenka-koko-euro-spoko.htmlA norwegowie ich słuchają! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Przerwa :)A słuchaliście szwedzkiej piosnki na euro?Nie dziwię się że już pierwszy przegrali.http://www.cda.pl/video/37070bc/Szwedzka-piosenka-na-EURO-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 13 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Tys ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 hymn nieco mniej oficjalny :))http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hv5kLKCpvcE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.