maadin Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Napisano 28 Kwiecień 2012 Witam, jeśli ktoś byłby skłonny napisać coś więcej o tych spodniach, byłbym wdzięczny. Sygnowane ,co widać na zdjęciach.Nie ukrywam, że będę je chciał sprzedać.Nie chodzi mi o wycenę, tylko o identyfikację. Pozdrawiam
maadin Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Napisano 28 Kwiecień 2012 Człowieku nie masz nic sensownego do przekazania ,to zaniechaj. Kumatych na tym forum jest aż nad to. Brak słów.
velmont66 Napisano 28 Kwiecień 2012 Napisano 28 Kwiecień 2012 kolego może nie to forum bo nie wiem o co prosisz ktoś coś napiszę a rzucasz się jak pchła na łańcuchu...
maadin Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Napisano 28 Kwiecień 2012 Jeśli nie wiesz o co proszę- patrz post 1. Grzecznie zapytałem. Denerwuje mnie zachowanie niektórych tutaj, którzy próbują ukazać swoją znajomość tematu przez ironiczny tekst. ;)
velmont66 Napisano 28 Kwiecień 2012 Napisano 28 Kwiecień 2012 ok więc nie są to spodnie niemieckie :}
maadin Napisano 29 Kwiecień 2012 Autor Napisano 29 Kwiecień 2012 Od siebie mogę dodać tyle, że wszystko z poniemieckiego domu. Wyciągnąłem stamtąd bluzę wrześniową, bluzy RADu,WH, ale też pokrowiec na saperkę carskiej Rosji, amerykańską ładownicę. Także pochodzenie spodni jest dla mnie zagadką.
Catadero Napisano 29 Kwiecień 2012 Napisano 29 Kwiecień 2012 @ piszesz-spodnie niemieckie sygnowane 1942 r. Ewidentnie widać, że nie niemieckie i sam odwołujesz datowanie. Mając taki fant w ręku możesz znacznie dokładniej się im przyjrzeć. To co jest tam syrenka czy nie ?C.
maadin Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Napisano 28 Kwiecień 2012 Witam, jeśli ktoś byłby skłonny napisać coś więcej o tych spodniach, byłbym wdzięczny. Sygnowane ,co widać na zdjęciach.Nie ukrywam, że będę je chciał sprzedać.Nie chodzi mi o wycenę, tylko o identyfikację. Pozdrawiam
Pytanie
maadin
Witam, jeśli ktoś byłby skłonny napisać coś więcej o tych spodniach, byłbym wdzięczny. Sygnowane ,co widać na zdjęciach.Nie ukrywam, że będę je chciał sprzedać.Nie chodzi mi o wycenę, tylko o identyfikację. Pozdrawiam
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.