Skocz do zawartości
  • 0

Niemieckie spodnie sygnowane 1942r. [sprzedaż]

maadin

Pytanie

Napisano

Witam, jeśli ktoś byłby skłonny napisać coś więcej o tych spodniach, byłbym wdzięczny. Sygnowane ,co widać na zdjęciach.Nie ukrywam, że będę je chciał sprzedać.Nie chodzi mi o wycenę, tylko o identyfikację. Pozdrawiam

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeśli nie wiesz o co proszę- patrz post 1. Grzecznie zapytałem. Denerwuje mnie zachowanie niektórych tutaj, którzy próbują ukazać swoją znajomość tematu przez ironiczny tekst. ;)
Napisano
Od siebie mogę dodać tyle, że wszystko z poniemieckiego domu. Wyciągnąłem stamtąd bluzę wrześniową, bluzy RADu,WH, ale też pokrowiec na saperkę carskiej Rosji, amerykańską ładownicę. Także pochodzenie spodni jest dla mnie zagadką.
Napisano
@ piszesz-spodnie niemieckie sygnowane 1942 r. Ewidentnie widać, że nie niemieckie i sam odwołujesz datowanie. Mając taki fant w ręku możesz znacznie dokładniej się im przyjrzeć.
To co jest tam syrenka czy nie ?

C.
Napisano

Witam, jeśli ktoś byłby skłonny napisać coś więcej o tych spodniach, byłbym wdzięczny. Sygnowane ,co widać na zdjęciach.Nie ukrywam, że będę je chciał sprzedać.Nie chodzi mi o wycenę, tylko o identyfikację. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie