Cowboys From Hell Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Witam może głupie pytanie (i dlatego na towarzyskim) ,ale nurtuje mnie taka sprawa - czy jest możliwość wzięcia wykrywki na firmę w leasing?Coraz to więcej widzę maszyn i innych urządzeń budowlanychz możliwością brania leasingu na nie to sobie pomyślałem że wykrywkę może też można targnąć na firmę zajmującą się robotami ziemnymi??Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Nie wiem jak z leasingiem ale z wat-em na firmę wychodzi taniej.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 podatek vat ...a z leasingiem na wykrywacz nie ma żadnego problemu ,inna rzecz jak to zaksięgujesz ,bo pod nieliczne branże podpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Masz możliwość nie tylko na firmę ( kwestia księgowania i fantazji ), jak i na osobę fizyczną/prywatną- jest instytucja" leasingu konsumenckiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Ale pytasz o fizyczną" możliwość wzięcia w leasing ? Jak masz zdolność leasingową, to wylizingują Ci niemal wszystko, nie pytając na co ci to.Czy pytasz o aspekt podatkowy - no tutaj to już trzeba się natrudzić, no bo jaka niby branża, hmmm... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Firma zajmująca się robotami ziemnymi.Wykrywacz może być potrzebny np. do szukania rur, hydrantów i innych instalacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Nie wiem jaki chcesz kupić" wykrywać, ale ciężko coś zleasingować poniżej 5tys. firmy leasingowe nie chcą się zajmować pierdołami. Co do fakturowania to kwestia fantazji,jak pisał Człowiekśniegu, jak brałem na stolarnię jako detektor metali, do szukania odłamków w tarcicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.