RADNORI Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Moje fanty znalezione drogą przypadku czy jakaś informacja i dopytywanie się po znajomych itd. Znajdki pochodzą z Polski i za granicy. Na obecną chwilę jestem bez wykrywki, ale mam nadzieję że już wkrótce to się zmieni i będę mógł śmigać po lasach. Na ten czas muszę się zadowolić tym co jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Taki florinek znaleziony w samochodzie który woził bocheńską porcelanę i inne pierdołki. Po zdarciu wykładziny na pace wykulał się z samochodu. To już po wyczyszczeniu. Datowany 1930, małe ale cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 ponoć srebro, ale nie wiem czy cały czy tylko posrebrzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Hełmik Luftwafe który prezentowałem już na konserwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 sygnatura SE, na obręczy B&C Berlin 1940. M35 otrzymałem w prezencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Gwiazdki z pagonów, znalazłem u znajomego znajomego przy wyrzucaniu gratów z garażu. Była jeszcze resztka odznaki foto niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 To resztki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Na jutro trafił się domek do sprzątania przed remontem, zobaczymy czy coś się trafi. Ostatnio było wielkie nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.