Zośka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Witam WasZielonego pojęcia nie mam co to jest. Jest dość ciężkie i ma na wypukłościach po dwie literki w jęz. rosyjskim.Może wiecie, do czego to służyło? Pojedyncza komora ma 33x12 mm.
szczurek_1979 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 he he ... dobre... dopiero odwiedziłem posty z dołka" podobnie myślimy ;)
Zośka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Witam WasZielonego pojęcia nie mam co to jest. Jest dość ciężkie i ma na wypukłościach po dwie literki w jęz. rosyjskim.Może wiecie, do czego to służyło? Pojedyncza komora ma 33x12 mm.
Zośka Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Szczurek_1979 chyba masz rację, bo doznalazłam początek tego czegoś i teraz też mi to wygląda na formę odlewniczą, tylko czy kul?Fajnie by było, żebyś do końca miał rację. Pozdrawiam
Krychus Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Radzieckie literki na pierwszym zdjęciu kolejno:DI CZ(brakuje drugiej) SO KYJak dla mnie kształtem też przypominają formy do odlewania pocisków. Pozdrawiam, K.
Question
Zośka
Witam Was
Zielonego pojęcia nie mam co to jest. Jest dość ciężkie i ma na wypukłościach po dwie literki w jęz. rosyjskim.
Może wiecie, do czego to służyło? Pojedyncza komora ma 33x12 mm.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.