Zośka Napisano 22 Kwiecień 2012 Autor Napisano 22 Kwiecień 2012 Witam WasZielonego pojęcia nie mam co to jest. Jest dość ciężkie i ma na wypukłościach po dwie literki w jęz. rosyjskim.Może wiecie, do czego to służyło? Pojedyncza komora ma 33x12 mm.
szczurek_1979 Napisano 22 Kwiecień 2012 Napisano 22 Kwiecień 2012 he he ... dobre... dopiero odwiedziłem posty z dołka" podobnie myślimy ;)
Zośka Napisano 22 Kwiecień 2012 Autor Napisano 22 Kwiecień 2012 Witam WasZielonego pojęcia nie mam co to jest. Jest dość ciężkie i ma na wypukłościach po dwie literki w jęz. rosyjskim.Może wiecie, do czego to służyło? Pojedyncza komora ma 33x12 mm.
Zośka Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Napisano 26 Kwiecień 2012 Szczurek_1979 chyba masz rację, bo doznalazłam początek tego czegoś i teraz też mi to wygląda na formę odlewniczą, tylko czy kul?Fajnie by było, żebyś do końca miał rację. Pozdrawiam
Krychus Napisano 26 Kwiecień 2012 Napisano 26 Kwiecień 2012 Radzieckie literki na pierwszym zdjęciu kolejno:DI CZ(brakuje drugiej) SO KYJak dla mnie kształtem też przypominają formy do odlewania pocisków. Pozdrawiam, K.
Pytanie
Zośka
Witam Was
Zielonego pojęcia nie mam co to jest. Jest dość ciężkie i ma na wypukłościach po dwie literki w jęz. rosyjskim.
Może wiecie, do czego to służyło? Pojedyncza komora ma 33x12 mm.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.