luki_ik Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Napisano 11 Kwiecień 2012 witam proszę o rozpoznanie bo do końca nie jestem pewien co to jest obok swastyki widnieje napis hebr.wichmann.m.b.r
Bartek_83 Napisano 13 Kwiecień 2012 Napisano 13 Kwiecień 2012 Wydaje mi się, że gdzieś już to widziałem opisane jako pojemnik na przenośną baterię czy coś innego z łączności. Dlatego na dole są dwa otwory - na gniazda do wtyczek. Pochodzenie niemieckie.
HASAG40 Napisano 13 Kwiecień 2012 Napisano 13 Kwiecień 2012 witam dokładnie to jest to ładownica"na baterię do podświetlanych celowników MG34/42
luki_ik Napisano 13 Kwiecień 2012 Autor Napisano 13 Kwiecień 2012 czyli szczęśliwy ze mnie człowiek mam w końcu coś nieźle a nawet bardzo rzadkiego próbowałem znaleźć coś o tym pojemniku lecz zero zdjęć na necie takich ładownic na baterie pozdrawiam i dzięki za rozpoznanie
Pytanie
luki_ik
witam proszę o rozpoznanie bo do końca nie jestem pewien co to jest obok swastyki widnieje napis hebr.wichmann.m.b.r
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.