dimmu66 Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Czyli reasumująć - nie ma najtaniej. Najtaniej to Szturm a jeszcze taniej to używany Szturm kupiony okazjonalnie np na All.. Aby w miarę wyglądać taniej się nie da bo po prostu żaden inny producent nie jest tańszy. Kiedyś oglądałem tańsze o 100zł od Szturma chinole (były kiedyś na All..)- pamijając już fatalne szycie i lichy materiał to ewidentnie szyte dla jakichś dziwolągów , bo wszystkie bluzy były totalnie za krótkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustav Hirsch Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 @ Nirven[Tak swoją drogą naszło mnie (chociaż to kwestia na osobny temat jak sądzę): czy ktoś kiedyś próbował zrobić strzelankę ASG w umundurowaniu rekonstrukcyjnym?]Owszem, byłem na czymś takim, Niemcy vs. Amerykanie (DWS).[Nadawałyby się do tego przecież popularne Mausery ASG, czy strzelające ogniem ciągłym repliki broni maszynowej (MP 40)]Obok MP40 jeszcze StG44, niestety elektrykę ma wrażliwą na wilgoć, więc przy takiej pogodzie jak teraz nie polecam. I trochę broni krótkiej jest.Z mausem jest ten problem, że do strzelania potrzebne są przejściówki w postaci łusek, zbierać je przy strzelaniu nijako, a porzucić drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nirven Napisano 6 Kwiecień 2013 Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Dzięki za linki, z ciekawością przejrzałem. Tak mi się wydawało, że może być kłopot z tymi Mauserami i zbieraniem łusek, a komplet z tego co widziałem kosztuje 20kilka złotych + wysyłka, więc porzucać rzeczywiście się nie opłaca (podobnie jak normalnych magazynków w ASG). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.