Skocz do zawartości

XXIX Zlot Miłośników Eksploracji 2012 - po raz pierwszy się nie odbędzie ???

banderas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
VanWorden, nie mów, że zmieniasz taką rzecz nie upewniwszy się, że inna wypali heh ;)
Zawsze śledziłem informacje nt. przemiotowego zlotu i takie info zazwyczaj istniało już w roku poprzedzającym. Teraz pozostało może 3 tygodnie i nikt nic nie wie aby ktokolwiek gdziekolwiek organizaował w tym roku ów zlot, zatem chyba można powiedzieć już śmiało, że w tym roku będą z niego nici. Banderas napisał, że szkoda", a ja powiem więcej, to niewybaczalne !
Napisano
Ja po prostu byłem przyzwyczajony do tego, że te zloty zwykle odbywały się czasie długiego, majowego weekendu i czasem to kolidowało z naszymi Spektrumowiskami" na forum XLT.. Dlatego na Thesaurusie organizujemy Wielką Majówkę" na początku czerwca. Jest wtedy kilka dni wolnego w UK no i jesli ktoś z nas chciałby pojechać na majowy zlot do Polski to nie byłoby żadnego problemu. A tu się okazuje, że go nie będzie..

Pozdrawiam

VW
Napisano
Ja po prostu byłem przyzwyczajony do tego, że te zloty zwykle odbywały się czasie długiego, majowego weekendu i czasem to kolidowało z naszymi "Spektrumowiskami na forum XLT.. "

Wiem wiem Przyjacielu i rozumiem, tylko żartowałem ;) sam bym nie uwierzył, że taki zlot może się nie odbyć, a tu 'masz babo placek'. Nie wiem czy się już miejsca w Polsce wszystkie znudziły, czy nie ma chęci i chętnych by coś takiego pociągnąć czy może jest to działanie poniekąd celowe spowodowane takimi a nie innymi realiami prawnymi związanymi z tematem (myśl ta jako pierwsza na początku przeszłą mi przez głowę).
Napisano
Jednego roku odbyły się dwa wiosenne zloty międzynarodowe (jeden o dziwo na jesień- ten jubileuszowy) to musi sie teraz wyrównać ;)
Napisano
banderas - zwykle mamy dwa zloty w roku. Ten pierwszy jest tylko dla członków klubu, ale drugi Poszukiwania Bez Granic", jest otwarty dla każdego i zwykle przyjeżdża sporo gości z Polski. W tym roku spotkamy się najprawdopodobniej w drugiej połowie września. Więcej info o poprzednich zlotach jest na stronie klubu. Jeśli będziemy znali datę i miejsce tegorocznego PBG to też tam podamy i oczywiscie serdecznie zapraszam:)
http://www.metaldetectives.eu/index.php/detecting-without-borders

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie