Skocz do zawartości

Zagadka cz. 12

gumbi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Rosyjski bombowo-torpedowy z 1917.
Щетинин и Григорович - ГАСН (Гидро-Аэроплан Специального Назначения) / Szczotninin i Grigoriewicz - Wodnosamolot Specjalnego Przeznaczenia
Napisano
Stephan Petroczy oraz Theodore von Karman zbudowali Prototyp śmigłowca o koncentrycznych wirnikach o średnicy 6 m. Latał na uwięzi ponieważ silniki były elektryczne, a prąd dostarczany był przez kabel. Pojazd służył do obserwacji.
Napisano
Dewoitine HD-780 Nie musiałem kupować TWH. Pamiętam go z Letectvi +kosmonautika. Ba próbowałem ożenić D-520 z Novo z jakimiś pływakami . Wyszła kupa śmiechu
Napisano
Ale kto mając 13 lat w siermiężnych latach 80-tych nie strugał bf-109 z Avii 199 ?? A jak dostało się CS to też dało radę, tylko szpachlówki ( części ramki rozpuszczone w TRI ) szło więcej.
Napisano
wiluś napisał;

Ale kto mając 13 lat w siermiężnych latach 80-tych nie strugał bf-109 z Avii 199 ?? A jak dostało się CS to też dało radę, tylko szpachlówki ( części ramki rozpuszczone w TRI ) szło więcej."

Kurczaki !!! A myślałem że tylko ja byłem taki mądry :-D Skoryguję tylko wiek, ponad 18, ale mądrzejszy nie byłem od 13 latka :-D. O Letectvi już nadmieniałem, więc powtarzał nie będę. ;-)

TWH, niezłe, ale okładka śmieszna, rodem z gimnazjum.
Napisano
Mitsubishi K7M
Ja się tu trudzę, robie spis zagadek (mniej więcej alfabetyczny) coby łatwiej powtórek uniknąć, mod kombinuje jak to tu wrzucić a Waszmość piszesz pół dnia stracić".
Napisano
Raacja :)
Wystarczy wejść na :
http://www.odkrywca.pl/samoloty-z-zagadek-,689870.html#689870
W przeglądarce znaleźć funkcję znajdź" i wkleić nazwę samolotu :)
Szybko, łatwo i przyjemnie :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie