LeszekS Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Miles M.20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Bingo :)zadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeszekS Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Teraz pasażer".Pogodnych, spokojnych, wesołych Świąt Wielkanocnych i wszystkiego najlepszego dla forumowiczów, sympatyków oraz moderatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 COMAC ARJ21-700 z numerem B-1110L ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeszekS Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Sonicsquad - dokładnie ten (dodajmy, że Made in China).Zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Wszystkiego naj naj dla wszystkich :) A samolocik taki.... Tylko dokładny model podajcie, bo było ich kilka podobnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Handley Page H.P. 80 Victor.Tylko z tą wersją problem...B.Mk.2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Handley Page Victor B.Mk2 Long Range Bomber . I gdzie tu problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 To taki latająco-pływający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Wodno-płatowa wersja Stearmana C3R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Zagadza się!Zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Ale zablokowałem konkurs. Przepraszam. Już szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Ładny? Sądzę że niebrzydki. A jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Yokosuka, K5Y (Navy Type 93 Trainer)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Tachikawa Ki 9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Nadwojciech ! Prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Proszę nie regulować odbiorników :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Francuska Fouga CM 88 R Gémeaux 1... Mam go w dziwolągach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Tak,dziwolągi to dobre dla niego miejsce. :)Oczywiście zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Taki samolocik...Zamazałem pilotów trochę nieumiejętnie ponieważ... mi się nie chciało... Mam nadzieję, że to nie przeszkodzi w identyfikacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Wreszcie mozna coś odpowiedzieć. Te święta to straszna rzecz :-)Marinens-Höver MF-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Zadajesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 10 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Taki zbiorowy - proszę podać minimum nazwę tego przedsięwzięcia, a max to komplet jego składowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Aviamatka (Airborne Mothership) TB-3 z dwoma I-16 pod skrzydłami, dwa I-5s na wierzchu skrzydeł, a jednym Iz pod kadłubem. Pierwszy lot 20 listopada 1935. TB-3 był pilotowany przez Zalevskiy, myśliwce pilotowane przez Stefanovskiy i Nikashin i Altynov i Suprun i Stepanchenok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 10 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2012 W sumie spodziewałem się nazwy Звено-7 /Zwieno -7, ale cała reszta się zgadza - posprawdzałem i Twoją odpowiedż dla tego projektu również znalazłem. Tak więc zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.