winiu21 Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 5) No i ten nieszczęsny środek nie wiem co mam z nim zrobić, to jest po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 a to przed ale dużej różnicy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 a to przed ale dużej różnicy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Dobrze jest,zewnętrznie przemyj jeszcze delikatnie z 4 razy i starczy.Wewnątrz korozja widzę spora wiec smyraj dalej,można co grubsze purchle ostrożnie zeskrobać.Farbą w mocno skorodowanych miejscach się nie przejmuj,tego się już uratować nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 No bo ja robiłem tak że maczałem w fosolu szczotkę plastikową i normalnie na zewnątrz tarłem tam gdzie rdza i potem spłukiwałem wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.