Skocz do zawartości
  • 0

łyżka

mariusz_nowak

Pytanie

Napisano

Czesc. znajomy rozbierał stary dom i znalazł zakopana łyżke której foto po oczyszczeniu zamiescilem. zdjecie postaralem sie opisac tj. w rąbie jest napis chyba 59 a obok cos w rodzaju samochodzika. na drugiej czesci inicjaly P D " Łyżka była pokryta czymś koloru srebrnego a pod tym rebrnym czyms kolor złoty :) czy moze mi ktos powiedzie cos wiecej o niej??

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc. znajomy rozbierał stary dom i znalazł zakopana łyżke której foto po oczyszczeniu zamiescilem. zdjecie postaralem sie opisac tj. w rąbie jest napis chyba 59 a obok cos w rodzaju samochodzika. na drugiej czesci inicjaly P D " Łyżka była pokryta czymś koloru srebrnego a pod tym rebrnym czyms kolor złoty :) czy moze mi ktos powiedzie cos wiecej o niej??

Napisano
Ja ośmielę się wypowiedzieć, że łyżka może być dość starym srebrem (choć trochę niepokoją mnie te wżery), potrzeba by dużo lepszych fotek, zwłaszcza punc wówczas będzie być może można coś więcej powiedzieć

pozdro!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie