merkus Napisano 28 Marzec 2012 Autor Napisano 28 Marzec 2012 Witam prosiłbym o ID tego medalika i łyżki widocznej na zdjęciach.Długość łyżki to około 20cm,są na niej jakieś małe litery ale takie trudne do odczytania.Wydaje mi się że na końcu po tym napisie jest 40.
merkus Napisano 30 Marzec 2012 Autor Napisano 30 Marzec 2012 niestety telefonem, ale tam nigdzie wellner nie jest napisane na tej łyżce
merkus Napisano 29 Marzec 2012 Autor Napisano 29 Marzec 2012 a zdjęcie punc czyli czego jeśli mógłbym wiedzieć?
Gniewkos Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 Na pierwszym zdjęciu łyżki to wygrawerowane inicjały właściciela bardzo częsta praktyka, aby ocenić czy łyżka jest w ogóle srebrna potrzebne jest zdjęcie puncpozdro!
merkus Napisano 28 Marzec 2012 Autor Napisano 28 Marzec 2012 Witam prosiłbym o ID tego medalika i łyżki widocznej na zdjęciach.Długość łyżki to około 20cm,są na niej jakieś małe litery ale takie trudne do odczytania.Wydaje mi się że na końcu po tym napisie jest 40.
Pytanie
merkus
Witam prosiłbym o ID tego medalika i łyżki widocznej na zdjęciach.Długość łyżki to około 20cm,są na niej jakieś małe litery ale takie trudne do odczytania.Wydaje mi się że na końcu po tym napisie jest 40.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.