merkus Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Witam prosiłbym o ID tego medalika i łyżki widocznej na zdjęciach.Długość łyżki to około 20cm,są na niej jakieś małe litery ale takie trudne do odczytania.Wydaje mi się że na końcu po tym napisie jest 40.
merkus Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 niestety telefonem, ale tam nigdzie wellner nie jest napisane na tej łyżce
merkus Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 a zdjęcie punc czyli czego jeśli mógłbym wiedzieć?
Gniewkos Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Na pierwszym zdjęciu łyżki to wygrawerowane inicjały właściciela bardzo częsta praktyka, aby ocenić czy łyżka jest w ogóle srebrna potrzebne jest zdjęcie puncpozdro!
merkus Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Witam prosiłbym o ID tego medalika i łyżki widocznej na zdjęciach.Długość łyżki to około 20cm,są na niej jakieś małe litery ale takie trudne do odczytania.Wydaje mi się że na końcu po tym napisie jest 40.
Question
merkus
Witam prosiłbym o ID tego medalika i łyżki widocznej na zdjęciach.Długość łyżki to około 20cm,są na niej jakieś małe litery ale takie trudne do odczytania.Wydaje mi się że na końcu po tym napisie jest 40.
12 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.