grzesiomix Napisano 30 Marzec 2012 Napisano 30 Marzec 2012 I z automatyczną saperką i mini karcherem do obmycia fanta :)Pozdro
A.D.M. Napisano 30 Marzec 2012 Napisano 30 Marzec 2012 No to wtedy byłby już full wypas :-))))Pozdrowienia
nikt Napisano 30 Marzec 2012 Napisano 30 Marzec 2012 Nota bene, gdy wchodziła Proxima, sam Rutusie, bodajże na forum proscana twierdziłeś, że porównywanie Proximy do XLT jest nieporozumieniem, bo nie ten przedział cenowy itp.Czyżby od tamtego czasu w tym wykrywaczu wprowadzono jakieś rewolucyjne zmiany?" - zgadzam się z Tobą całkowicie. Bez kozery masz rację i prawdziwie cytujesz moje słowa. Tylko jaki to ma związek z tematem ? :-) Albo z moją poprzednią wypowiedzią ?
Krychus Napisano 30 Marzec 2012 Napisano 30 Marzec 2012 Pytanie : co by było gdyby w Rutusach łamały się uszy ?"To bym kupił żywicę epidian i skleił. A przy minelabach nie chciało by mi się tego robić - wolałbym powiedzieć: australijskie g..." ;) Nie wiem dlaczego - być może dlatego, że dobre, bo polskie. ***Kto to doceni i kto kupi polski wykrywacz za 3,5 tyś ?"Polacy na pewno :) A potem dalej w świat - podobnie, jak to chwalą jupitera na zachodzie... ;)Ja jednak i tak postawiłbym na rutusa. Wg mnie - jak już przyczepiliśmy się wykonania - nie jest najgorsze - a może i nawet jedno z lepszych... Pozdrawiam serdecznie, K.*** Tylko proszę po tym poście nie wykonywać wadliwych cewek, żeby sprawdzić, co ludzie powiedzą"... ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.