Skocz do zawartości
  • 0

szabla 80 cm

skampararas

Pytanie

Napisano

witam jestem nowy na forum mam nadzieje że dobrze robie hehhe wczoraj byłem pierwszy raz z moim nowym wykrywaczem na łowach (fischer f2) i znalazłem coś takiego jak na focie :) długość 80 cm. i w pochwie jeszcze mógłby mi ktoś powiedzieć co to dokładnie jest z którego wieku czy roku że szabla to wiem sam :) z góry dziękuje (i myślę że ładnie jak na pierwszy raz mi poszło)

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam jestem nowy na forum mam nadzieje że dobrze robie hehhe wczoraj byłem pierwszy raz z moim nowym wykrywaczem na łowach (fischer f2) i znalazłem coś takiego jak na focie :) długość 80 cm. i w pochwie jeszcze mógłby mi ktoś powiedzieć co to dokładnie jest z którego wieku czy roku że szabla to wiem sam :) z góry dziękuje (i myślę że ładnie jak na pierwszy raz mi poszło)

Napisano
no jestem nowy zdążyłem napisać a później przeczytać przyznajcie każdy początkujący tak zawsze robi :)) przepraszam kolejny raz :)) znalazłem będę próbował :)
Napisano
Niemiecka szabla paradna.Pokaż zdjęcia szczegółów(min tarczek) a będzie można określić mniej więcej okres.

Jak na pierwsze wyjście to gratulacje, licze na dodatkowe fotki .Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie