Andrzej18 Napisano 19 Marzec 2012 Autor Share Napisano 19 Marzec 2012 Witam Znacie może jakieś strony dużych portali aukcyjnych z Rosji , Ukrainy albo Białorusi ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 białoruskie Allegro.bybułgarskie Aukro.bgczeskie Aukro.czkazachskie Allegro.kzrosyjskie Molotok.rusłowackie Aukro.skukraińskie Aukro.ua Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej18 Napisano 19 Marzec 2012 Autor Share Napisano 19 Marzec 2012 dzięki ktoś :)Wchodząc w pierwszy link czyli białoruskie allegro w dziale militaria tylko 177 aukcji. I cen też troszke nie rozumiem - puszka po masce pegaz niemiecka 1,5 mln rubli x 0,0004 zł (taki kurs znalazłem na szybko w necie) = 600 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 m.molotok.ru/drugie-strany-do-1945-g,100253,1,1.html przelicznik x 0.1 ale można popatrzeć na sporo orginalnych rzeczy, w iekawych stanach zachowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 Też się dziwiłem patrząc na białoruskie ceny - ale nie wiem czy nie chodzi o to aby się skontaktować poza allegro - żeby im nie płacić prowizji (ruscy robią tak z samochodami). Oni zarabiają średnio 300 - 400 USD w dużym mieście, a na wsi nawet od 70 USD (ale tu znowu życie jest dużo tańsze)ciekawe kogo by było stać na takie ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e-NDek Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 Ciekawi mnie, co z Tym Wywiezionym dobytkiem zdiełaji ?Po domach trzymają; w piwnicy lub po garażach ?Czy może w magazynach muzealnych ?Przecież tyle tego Tam poszło i wsiąkło.Ani słychu, ani widu.Nawet na tych oficjalnych" targowiskach interneckich.Zapewne część trafiła do prywatnych kolekcjonerów, zapewne za bimber; ale cała reszta ?Wszak nie jest łatwo teraz coś takiego opchnąć, być może Niektórzy właściciele trofeów wojennych nadal siedzą cicho ze strachu ?Hm ?! Jak by ten temat ugryźć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.