coe Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szmalec Napisano 23 Marzec 2013 Share Napisano 23 Marzec 2013 Posiadam takiego Robura. Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę podesłać zdjęcia,można też go dotknąć. Polecam obejrzeć filmik na Youtube Robur Unimog. Nie jest to mój bo ja nie mam tyle odwagi do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protektor Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Pragnę się pochwalić na tym forum, że jestem szczęśliwym posiadaczem Robura LO 1801A z 1969 roku, w stanie orginalnym i idealnym w wersji skrzyniowej z przebiegiem 15 tyś km.Pojazd jest w trakcie rejestracji na zabytek.Dzięki temu forum i forumowiczą sporo się dowiedziałem na temat mojego cukiereczka" marki Robur. Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protektor Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Mój cukiereczek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.