Muldgaard Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 I do jakich Pan wniosków doszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Spotkanie jest tylko w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 zobaczcie na www.ccc.art.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Ale o co chodzi z tym linkiem ? Co mamy tam zobaczyć bo nierozumiem ?Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 O widzę, że powoli odkrycie wypływa na światło dzienne...;) Życzę wielu jeszcze podobnych odkryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Wychodzi, ale wszystko pod kontrolą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Odwaliliście kawał dobrej roboty trzymam kciuki za jak najszybszą publikacje materiałów także z tej drugiej dziury he he ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Czy wiadomo w którym miejscu na cytadeli była rozlokowana niemiecka artyleria ?Może mam coś ciekawego na oku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zico Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 Witam!Kiedyś bez wykrywki wykopałem dużo pocisków, nie musiałem dużo kopać. Miejsce pamiętam do dziś. Znalazłem jeszcze łuskę bez kopania w rewelacyjnym stanie.Jak ktoś chętny na wyprawę niech da znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 jestem chętny pisz na emalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Pozwolę sobie odświeżyć trochę temat. Zakładam że nikt nigdy nie trafił na plany Cytadeli, choć kiedyś kolega Paracel się chwalił że ma plany fortów, jednak zastanawiam się, czy po prowadzonych tam pracach w ostatnich latach (finansowanych przez jakąś organizację niemieckich kombatantów) wyszły na śiwatło dzienne jakieś zarysy jak wielka była w końcu ta twierdza (słyszałem że ponoć miała 7 pięter w dół - ale ile w tym prawdy?). No i o innych odkryciach nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.