grzesiomix Napisano 9 Marzec 2012 Autor Share Napisano 9 Marzec 2012 Wczorajsze znajdki. 6x Lebel z drewnianymi czubkami, 4x Mauser - jedna stalowa, 6x TT PPSh, guzik LWP, 1/2 kopiejki, naparstek, pocisk MauserZiemia jeszcze zmarźnięta - nie jest lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 9 Marzec 2012 Autor Share Napisano 9 Marzec 2012 Dzisiaj tyle, a to dlatego że w znanym sobie lesie szukałem się 2 godz i żeby nie GPS w telefonie, który wreszcie złapał sat to cienko by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 Nie jest zle :)Bywa gorzej ja jutro coś spróbuje pokopać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 no nie tak zle;)widzę chyba aluminiowy pojemnik po validolu i na nim seria z wiatr€ki:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 10 Marzec 2012 Autor Share Napisano 10 Marzec 2012 No właśnie chyba nie z wiatrówki bo na tylniej ściance ni śladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 15 Marzec 2012 Autor Share Napisano 15 Marzec 2012 Godzinka dzisiaj.Fragment jakiejś pokrywy? gr. 6mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 15 Marzec 2012 Autor Share Napisano 15 Marzec 2012 reszta znajdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 15 Marzec 2012 Autor Share Napisano 15 Marzec 2012 ciekawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 15 Marzec 2012 Autor Share Napisano 15 Marzec 2012 muszelki, znaczy był tu kiedyś oceam bądź morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 16 Marzec 2012 Autor Share Napisano 16 Marzec 2012 I godzinka dzisiaj na tym samym poletku.Ponownie taki sam złocony guzik tyle że rewers inny no i brak uszka. I wreszcie mosin bo jak do tej pory to tylko lebele i mausery. No i kwadratowe żelazno ołowiano miedziane coś idzie na id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Dzisiejszy mix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Chyba Iwan o korzeń się potknął i..., ogryzek plomby i monetki w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Takie ciekawe coś. Z jednej strony żelazne z drugiej ołów. Nie chciałem rozdzielać na siłę ale dosyć mocno się trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Janczarek/ozdoba ? Puste w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 Nie byłem sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 Dzisiejszy spacerek. Łuski, łuski, łuski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 PRL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 ...bicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 26 Marzec 2012 Autor Share Napisano 26 Marzec 2012 Z dzisiaj. Przekleństwo łusek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 26 Marzec 2012 Autor Share Napisano 26 Marzec 2012 Kiedy te łuski się skończą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 26 Marzec 2012 Autor Share Napisano 26 Marzec 2012 A zwłaszcza pepeszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 26 Marzec 2012 Autor Share Napisano 26 Marzec 2012 Kiedy zacznę trafiać inne fanty ?Żartuję i tak jest ok.Przy okazji przyznać się, który nie zakopuje dołków po sobie ?Dzisiaj na me spracowane ręce jeden rolnik złożył zażalenie. Na polach gdzie wzrasta zboże pokopane są doły i tak zostawione. A potem dziw że ludzie niechętnie patrzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 Ładnie , ładnie :) ciesz się , że masz takie fanciki" bo i dla niektórych takie znaleziska są czymś wspaniałym.Ja już się bawię z tym nie cały miesiąc.Ale mam większość guziczków , 1 łuskę mysliwską starą , i do tego dużo spłonek.Ale jak to się mówi dobre i to , gratuluję i pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubles Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 Mam to samo w okolicach zambrowa tylko ze mi oprucz lusek dochodzi kupa odlamkow i blachy .Ale nie jest zle pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 Dzisiaj w takim terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.