pawcion123 Napisano 9 Marzec 2012 Autor Napisano 9 Marzec 2012 Witam.Zastanawiam się nad zakupem cewki snajperki do mojego GT.Proszę osoby zapoznane z tematem o jakieś komentarze w sprawie użyteczności i jakości pracy z ww cewką.Tj.czy dużo poprawia się separacja między śmieciami i czułość na maleńkie sreberka typu denarki itp..Na allegro są 2 sztuki,różnią się od siebie jedna to zwykła stara BBS a druga to Tornado.jaką najlepiej wybrać do GT,czy może to już niema znaczenia?..Wszelka pomoc mile widziana.pozdro :)
pako151515 Napisano 9 Marzec 2012 Napisano 9 Marzec 2012 Witam. Ja tylko i wyłącznie chodzę na 8 calowej cewce, jest to wygodne i poręczne. Raczej różnicy dużej nie znajdziesz mi się nawet zdaję, że chyba tornado są lżejsze o parę gram i tyle, a konstrukcyjnie wyglądają podobnie.
pako151515 Napisano 9 Marzec 2012 Napisano 9 Marzec 2012 Witam. Ja tylko i wyłącznie chodzę na 8 calowej cewce, jest to wygodne i poręczne. Raczej różnicy dużej nie znajdziesz mi się nawet zdaję, że chyba tornado są lżejsze o parę gram i tyle, a konstrukcyjnie wyglądają podobnie.
VanWorden Napisano 9 Marzec 2012 Napisano 9 Marzec 2012 8 cali to w zasadzie nie jet snajperka, więc nic dziwnego, że nie odczuwasz różnicy;-) Spróbuj namierzyć jakąś mniejszą cewkę.PozdrawiamVW
Dani Napisano 9 Marzec 2012 Napisano 9 Marzec 2012 Tak jak pisze VW typowe snajperki są jeszcze mniejsze do wyboru masz snajperki firmy Detech , Coiltek i Sun Ray . U nas mało popularne bo jakoś ciężko znaleźć jakieś opinie polskich użytkowników .pozdro.
pawcion123 Napisano 9 Marzec 2012 Autor Napisano 9 Marzec 2012 Czyli zrobiłem błąd kupując tą cewkę 8 cali?Nie będzie żadnej różnicy..?350zł poszło w błotko.:(
sza.man Napisano 9 Marzec 2012 Napisano 9 Marzec 2012 Większy błąd byś zrobił kupując snajperkę.Tak przynajmniej masz normalną, przyzwoitą cewkę, a nie malutkiego pierda z zasięgiem konkurencyjnym dla MD.
FestungGlogau Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 4,5 na 7 detech to bardzo dobra cewka na zaśmiecony teren, ja używam takiej cewki w explorer i sovergin GT działa super. Pozdrawiam FG
pawcion123 Napisano 10 Marzec 2012 Autor Napisano 10 Marzec 2012 Do Sovereigna na V" niema 4,5x7 tylko 8"Na all" też nic niema.No i fundusze 350zł.:(
VanWorden Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 pawcion123 - spokojnie, nic takiego się nie stało. Mnóstwo osób chodzi z ósemką bo jest lżejsza i bardziej precyzyjna. Po prostu musisz z czasem zapolować na snajperkę. Nie słuchaj bzdur o ich nieprzydatności. Takie teksty są tak głupie, że aż nie chce mi się ich komentować i zdradzają tylko kompletne niedoświadczenie piszącego.PozdrawiamVW
pawcion123 Napisano 10 Marzec 2012 Autor Napisano 10 Marzec 2012 Ok.Na All.. można jednak kupić bez problemu tą 4,5x7Detech,znalazłem dystrybutora.Cena 530zł.Nie do przełknięcia dla mnie!Pozostaje przy 8".Dziękuję wszystkim.Temat uważam za zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.