Skocz do zawartości

Snajperka do Sovereign'a GT.

pawcion123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.

Zastanawiam się nad zakupem cewki snajperki do mojego GT.
Proszę osoby zapoznane z tematem o jakieś komentarze w sprawie użyteczności i jakości pracy z ww cewką.
Tj.czy dużo poprawia się separacja między śmieciami i czułość na maleńkie sreberka typu denarki itp..

Na allegro są 2 sztuki,różnią się od siebie jedna to zwykła stara BBS a druga to Tornado.jaką najlepiej wybrać do GT,czy może to już niema znaczenia?..

Wszelka pomoc mile widziana.pozdro :)
Napisano
Witam. Ja tylko i wyłącznie chodzę na 8 calowej cewce, jest to wygodne i poręczne. Raczej różnicy dużej nie znajdziesz mi się nawet zdaję, że chyba tornado są lżejsze o parę gram i tyle, a konstrukcyjnie wyglądają podobnie.
Napisano
Witam. Ja tylko i wyłącznie chodzę na 8 calowej cewce, jest to wygodne i poręczne. Raczej różnicy dużej nie znajdziesz mi się nawet zdaję, że chyba tornado są lżejsze o parę gram i tyle, a konstrukcyjnie wyglądają podobnie.
Napisano
Tak jak pisze VW typowe snajperki są jeszcze mniejsze do wyboru masz snajperki firmy Detech , Coiltek i Sun Ray . U nas mało popularne bo jakoś ciężko znaleźć jakieś opinie polskich użytkowników .
pozdro.
Napisano
Większy błąd byś zrobił kupując snajperkę.Tak przynajmniej masz normalną, przyzwoitą cewkę, a nie malutkiego pierda z zasięgiem konkurencyjnym dla MD.
Napisano
pawcion123 - spokojnie, nic takiego się nie stało. Mnóstwo osób chodzi z ósemką bo jest lżejsza i bardziej precyzyjna. Po prostu musisz z czasem zapolować na snajperkę. Nie słuchaj bzdur o ich nieprzydatności. Takie teksty są tak głupie, że aż nie chce mi się ich komentować i zdradzają tylko kompletne niedoświadczenie piszącego.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Ok.

Na All.. można jednak kupić bez problemu tą 4,5x7Detech,znalazłem dystrybutora.

Cena 530zł.

Nie do przełknięcia dla mnie!

Pozostaje przy 8".

Dziękuję wszystkim.
Temat uważam za zamknięty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie