Skocz do zawartości
  • 0

Suwak f-rma RAPID" bardzo duży

Flinkston

Pytanie

Napisano

Witam,
mam małe pytanie, czy ktoś już spotkał się z podobnym suwakiem? Producent o ile mi wiadomo Polski - firma RAPID", chyba aluminium lecz miejscami wydaje mi się, że jest niklowany.

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ok, Panowie nie ma co się wzajemnie obrażac - zapytanie wysłałem do firmy w Cieszynie, zobaczymy może oni coś będą mogli pomóc.
Napisano
Temat mnie w dalszym ciągu męczy i nurtuje więc go odswieżam. Może po tak długim okresie ktoś napotkał się z podobnym suwakiem?
Napisano
Po 1: Tak owszem nie przeczytałem ze zrozumieniem co autor wątku miał na myśli do czego się przyznaję. Po 2: W swoim poście nie byłem arogancji w przeciwieństwie do was. Polecam jakąś terapię. Po 3: Ty Nephilimer znawcą jesteś jakich mało. Przepraszam tych co się unieśli i obrazili. Pozdrawiam.
Napisano

Witam,
mam małe pytanie, czy ktoś już spotkał się z podobnym suwakiem? Producent o ile mi wiadomo Polski - firma RAPID", chyba aluminium lecz miejscami wydaje mi się, że jest niklowany.

Napisano
Maciek no i co z tego ?
Flinkston o tym nadmienił w pierwszym wpisie.
Chodzi o to czy ktoś się spotkał z takimi rozmiarami suwaka i pewnie o przeznaczeniu tego ewentualnego zamka. Sam jestem ciekaw jego zastosowania.

No bo przecież nie od rozporka:))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie