Flinkston Napisano 5 Marzec 2012 Autor Napisano 5 Marzec 2012 Witam,mam małe pytanie, czy ktoś już spotkał się z podobnym suwakiem? Producent o ile mi wiadomo Polski - firma RAPID", chyba aluminium lecz miejscami wydaje mi się, że jest niklowany.
Flinkston Napisano 6 Marzec 2012 Autor Napisano 6 Marzec 2012 Ok, Panowie nie ma co się wzajemnie obrażac - zapytanie wysłałem do firmy w Cieszynie, zobaczymy może oni coś będą mogli pomóc.
Flinkston Napisano 2 Lipiec 2014 Autor Napisano 2 Lipiec 2014 Temat mnie w dalszym ciągu męczy i nurtuje więc go odswieżam. Może po tak długim okresie ktoś napotkał się z podobnym suwakiem?
maciekszprotawa Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 Po 1: Tak owszem nie przeczytałem ze zrozumieniem co autor wątku miał na myśli do czego się przyznaję. Po 2: W swoim poście nie byłem arogancji w przeciwieństwie do was. Polecam jakąś terapię. Po 3: Ty Nephilimer znawcą jesteś jakich mało. Przepraszam tych co się unieśli i obrazili. Pozdrawiam.
Flinkston Napisano 5 Marzec 2012 Autor Napisano 5 Marzec 2012 Witam,mam małe pytanie, czy ktoś już spotkał się z podobnym suwakiem? Producent o ile mi wiadomo Polski - firma RAPID", chyba aluminium lecz miejscami wydaje mi się, że jest niklowany.
Flinkston Napisano 5 Marzec 2012 Autor Napisano 5 Marzec 2012 Całośc tj. suwak + uchwyt suwaka - ok. 9cm.
Flinkston Napisano 16 Marzec 2012 Autor Napisano 16 Marzec 2012 Niestety, do dnia dzisiejszego nie uzyskałem z f-my żadnej odpowiedzi. w następnym tygodniu spróbuję dodzwonić się do nich.
maciekszprotawa Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 Produkcja od 1949r. http://www.zamki.cieszyn.pl/historiap.html Ps: Znalezienie na google zajęło mi ok 6 sekund
zainak Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 Maciek no i co z tego ?Flinkston o tym nadmienił w pierwszym wpisie.Chodzi o to czy ktoś się spotkał z takimi rozmiarami suwaka i pewnie o przeznaczeniu tego ewentualnego zamka. Sam jestem ciekaw jego zastosowania.No bo przecież nie od rozporka:))
Nephilimer Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 Kolega Maciek nie umiał znaleźć tablic do id podstawowych mauserów a tutaj już próbuje grać wielkiego znawcę. Gratulacje, gratulacje.
Pytanie
Flinkston
Witam,
mam małe pytanie, czy ktoś już spotkał się z podobnym suwakiem? Producent o ile mi wiadomo Polski - firma RAPID", chyba aluminium lecz miejscami wydaje mi się, że jest niklowany.
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.