Luckey13 Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Proszę o identyfikację - Mam nadzieję, że teraz temat jest w porządku ;>Nie mogę zbyt wiele powiedzieć o tym przedmiocie, poza tym, co w tytule, nie znam się kompletnie na tym, więc nie wiem, co mogło by być ważne.
kopijnik2 Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 Double Barreled Flieger-Leuchtpistoletylko czy na pewno?mało fotek
Luckey13 Napisano 6 Marzec 2012 Autor Napisano 6 Marzec 2012 Później - teraz piszę z komórki - dodam więcej fotek.Znalazłem coś podobnego na necie:http://muzeum-zamojskie.pl/z/karta2/index.php?page=903Pozycja 4827 - mam 99% pewności, że to to, większość dość charakterystycznych szczegółów się zgadza :D
Luckey13 Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Proszę o identyfikację - Mam nadzieję, że teraz temat jest w porządku ;>Nie mogę zbyt wiele powiedzieć o tym przedmiocie, poza tym, co w tytule, nie znam się kompletnie na tym, więc nie wiem, co mogło by być ważne.
Luckey13 Napisano 6 Marzec 2012 Autor Napisano 6 Marzec 2012 Nikt nie wie?Czyżby unikat jakiś? :pUp.Dodam, że iglice(kurki? - nid wiem, jak to nazywać) mają po 3 ząbki, wygląda, jakby można było je odwieść lekko, mocniej, i do końca, tak jakby były 3 poziomy naciągu ;p
przemek.kopidołek Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 Witam nie jestem pewien do końca przydało by się jeszcze parę zdjęć ale w tym dużym otworze na pewno mieścił się podajnik taśmy na kapiszony ,ciekawa konstrukcja jak na broń krótką ,podobne zastosowanie miał Karabinek Grenna Pozdrawiam
Pytanie
Luckey13
Proszę o identyfikację - Mam nadzieję, że teraz temat jest w porządku ;>
Nie mogę zbyt wiele powiedzieć o tym przedmiocie, poza tym, co w tytule, nie znam się kompletnie na tym, więc nie wiem, co mogło by być ważne.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.