Skocz do zawartości

Wykrywacze metali

NeQuiTin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy opłaca się kupić ten sprzęt dla początkującego ?
http://www.centrumelektroniki.pl/Wykrywacz_metali_z_dyskryminatorem_CS130,p52817.html
Napisano
Ja osobiście pierwszy raz spotykam się z tym sprzętem i szczerze powiedziawszy wcale on do mnie nie przemawia ani ceną ani wyglądem. Przypomina mi produkty chińskie, które działają w myśl zasady znajdziesz, nie znajdziesz, ale przynajmniej sobie pokopiesz"
Napisano
Dla początkujących chyba najsensowniejszym teraz modelem jest Garret Ace 250. Banalna obsługa, duży wybór używanych egzemplarzy (które na dodatek z wiekiem wcale z ceny nie schodzą, więc jak komuś zabawa się znudzi to sprzeda bezstratnie sprzęt) i dobry stosunek osiągów do ceny.
Napisano
Nie baw sie chińskimi zabawkami, napsujesz sobie nerwów tylko, na początek polecam aca 150 lub za kolegą 250, ceny trochę wyższe, ale będziesz zadowolony, a to co wkleiłeś to szrot niestety
Napisano
Cóż tak intrygującego jest w tych nomen omen żółtych poszukiwadłach typu ace?Cena? Jest adekwatna do osiągów?
Nie,kurs dolara, podzielcie te 800 przez 3 to wyjdzie prawdziwa cena tego poszukiwadła- marża dla dilera.
Miałem to kiedyś w rękach i jeszcze mam czkawkę po tych osiągach rzekomych.
Napisano
Ja osobiście także polecałbym fishera f2. Wyniki tego detektora -w dziale asze odkrycia", wątek ppp - ..." łatwo trafić :)

Uważaj na te wszystkie chińskie maszyny szatana" :D

Pozdrawiam, K.
Napisano
fakt fishery f2 dożo lepszy od kanarka ale kanarek używany tańszy wiec jak on chce zacząć i patrzy na cenę wiec najrozsądniej za niewielkie pieniądze kopic kanarka używanego, chociaż f2 tez można trafić
Napisano
Koledzy dobrze radzą, poszukaj kanarka w okazyjnej cenie, jeżeli załapiesz bakcyla to zmienisz na coś lepszego, a jeżeli nie to opchniesz dalej bez większej straty.
Napisano
Kolega ma racje, kup kanarka" sam używałem 3 lata ace 150 i byl zaje... jak na moje wymagania:) podobno troche lepszy 250 bo ma pin pointa, zakupilem niedawno euro ace ale nie uzywalem wiec nie mowie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie