mieszko_1vp Napisano 10 Maj 2012 Autor Napisano 10 Maj 2012 ło kurde-niezłe trafienie-mozna się poprzebierać i straszyć po lesie;)
sovering Napisano 10 Maj 2012 Napisano 10 Maj 2012 R. Fanty mile widziane ;) skupiłem się bardziej na zrobieniu dobrych fotek bo mamy tu się właśnie na tym skupić twój - Canon 5dMkII. Przeciwko mojemu - HTC-telefon, postaram się dotrzymać ci kroku o ile będzie co pstrykać ale myślę ,że będzie co pozdr.
Gabcio Napisano 10 Maj 2012 Napisano 10 Maj 2012 Zdjęciom mieszka ciężko dorównać :) Jestem ich wielkim fanem :D
mieszko_1vp Napisano 11 Maj 2012 Autor Napisano 11 Maj 2012 to kolega sovering idzie na łatwizne-ja jedyne do czego wykorzystuje telefon to androzi
Barson1 Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Czy mógł by kolega zamieścić w dziale konserwacja temat o Zeltach które są w skrzynce . Podejrzewam że nie tylko ja chce zobaczyć co z tego wyjdzie :)
rycerz Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Witam kolego gabcio nie wiem czym ty się tak jarasz takie zdjęcia to możesz nawet ty sam zrobić i uwierz mi ,że nie trzeba być fotografem.Przyznaje ,że są dobrze zrobione ale takim profesjonalnym sprzętem to żadna sztuka i dodam ,że jak porównałem jakość zdjęć kolegi mieszka i kolegi soveringa podkreślam zrobione telefonem to nawet ci powiem ,że są lepszej jakości piszę tu o barwie ,ostrości, kolorystyce, i pełnym wyraźnym zdjęciu szkoda kasy na taki drogi sprzęt , no chyba ,że nim pracujesz Pozdr.RYC
rycerz Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Oczywiście bez urazy dla kolegi mieszka autora tego postu ale dodam jeszcze ,że jak się paczy na ich zdjęcia to się ma wrażenie jak by się tam było razem z nimi przy ich robieniu. Pacząc zdjęcia chciało by się podnieść pokazane fanty ;)pozdr.RYC
Barson1 Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Jak szkoda kasy ? Przecież to może być kogoś pasja. Wąski tok myślenia....A zdjęcia kapitalne :)
Gabcio Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 nie przekonałeś mnie rycerzu :) obstaję przy swoim :)
excavator Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Coś musi być w tym, że człowiek taszczy ze sobą kilogramową smycz na szyi. Osobiście zrezygnowałem z noszenia lornetki, bo po prostu jest ona za ciężka, a czasami chciałoby podejrzeć coś, lub kogoś z bliska i dalsza. Kompromisem jest lornetka kompaktowa...Kompromisem jest również telefon z aparatem, pod warunkiem,że człowiek ma szczątkowe pojęcie o świetle i cieniu, jak również perspektywie.Choć większość zdjęć na tym forum wygląda jagby były robione domofonem i przedstawia nie obraz, lecz obraz nędzy i rozpaczy, kolega SOVERING robi bardzo poprawne fotki za którymi przemawia- nie dobry telefon- lecz umiejętność dostrzegania.Chcąc być postronnym- miło się ogląda foto dobrej jakości SOVERINGA i chciałbym żeby tylko takie były na tym forum ale nie ukrywam,iż fotografie MIESZKA są DZIEŁEM SZTUKI(!)Takie jest moje zdanie.
sovering Napisano 12 Maj 2012 Napisano 12 Maj 2012 WitamWidzę ,że wdała się dyskusja o jakość zdjęć koledzy mi nie chodziło o rywalizacje z kolegą mieszko, żeby to było jasne tylko pisałem ,że POSTARAM SIĘ DOTRZYMAĆ MU KROKU z HTCekiem dobrą jakością zdjęć.Na tym zakańczamy dyskusję i skupiamy się na fotach FANTÓW To jedziemy dalej ;)Pozdr
Barson1 Napisano 12 Maj 2012 Napisano 12 Maj 2012 Poza niezła :) I fant ciekawy. Tylko z jakością trochę gorzej...:(
mieszko_1vp Napisano 12 Maj 2012 Autor Napisano 12 Maj 2012 wypada się zebrać i pojechać w pare osób-będzie więcej pretekstów do wyciągnięcia aparatu
sovering Napisano 12 Maj 2012 Napisano 12 Maj 2012 Cześć R. A wypadało by bo już dawno się razem nie było w terenie najbliższy termin to przyszła sobota. Skrzyknę chłopaków może coś się zorganizuje jak coś będę wiedział to dam ci znać na GG. Pozdr.
sovering Napisano 12 Maj 2012 Napisano 12 Maj 2012 WitamBarson1 - Fant nie ciekawy rozsypał się został w lesie łuskę w ziołem na kolorek zawsze mniejsze koszty za wachę. A fota robiona pod koniec dnia i już było trochę zupy chmielowej w organizmie ;)Pozdr
excavator Napisano 12 Maj 2012 Napisano 12 Maj 2012 Też chciałbym mieć kierowcę na wypady i na bieżąco uzupełniać płyny, docelowo dążąc do opróżnienia ciężkiego plecaka... :(
MWalacik Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 A to moje z weekendu :)Te pestki od ppszki z jednego miejsca... niezła seria w niemiaszka poszła.
MWalacik Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 Drobnica" na jednym z guziczków pisze A.Werth * * Solingen* *
MWalacik Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 Wracając zajrzałem na staary śmietniczek :0 i ot tak ładna kamionka...
MWalacik Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 Raczej jakieś zapalniki... masa tego wychodzi.Wszystko bezpieczne,bez materiału...
MWalacik Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 Rączka od maszynki do golenia.Niestety reszty już nie było.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.