woytas Napisano 24 Luty 2012 Autor Share Napisano 24 Luty 2012 ktoś łupie?Ja zacząłem wczoraj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Serio nikt w Settlersów nie łupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Ja... ale kiedyś i w wersję stacjonarną".Super miła gra... :-)Czy, nie daj Bóg, on-line jest podobna do wszelkiej maści Plemion i innych pomiotów szatana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2012 dokładnie...Wciąga na maksa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 ja gram w setlers online 36 lvl nick jak z odkrywcy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2012 ja się męczę na 31 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2012 i jestem jako ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 poszło zapro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Spoko :)Na razie nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Się zalogowałem... Gra ma/będziecie miała sens, jeśli nie biegają tam bandy oszołomów, dla których ( w ramach gildii ) jedynym sensem jest tłuczenie wszystkich dookoła.Pożyjemy (?), zobaczymy (?)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Jak nie chcesz tłuc innych to se farmeramę zapuść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Kurcze nie dostałem zaproszenia od Cobry :(2 dni minęły i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 woytas może dlatego że inny świat?? a na jakim gracie może też bym spróbował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Ja na 2 serwerku - nie kojarzę jak się nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Kolonia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.