afrak Napisano 24 Luty 2012 Autor Napisano 24 Luty 2012 Witam,jaki to hełm i jaka formacja mogła mieć taki kolor.Dzieki
Czarek Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 poczekajmy spokojnie na więcej zdjęć i wszystko się wyjaśni na razie nie ma co dywagować:)
albann Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 Ten purchel na srodku czesci czołowej to nit??? Ładne bajki juz tworzycie ludzie! Hehe
afrak Napisano 24 Luty 2012 Autor Napisano 24 Luty 2012 Niestety panowie mam tylko ta jedna fotkę◄ mam możliwość kupienia tego hełmu ale zdążyłem tylko jedna fotke strzelić niestety, helm jes wykopany w okolicach Gdańska.napewno jest to m40, kolor to biały ale nie wiem czemu sa przebarwienia niebiesko-blekitne.
RADNORI Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 Biały to pewnikiem kamo co za tym idzie błekitne przebicie to podstawowy kolor. Ale nurtuje mnie pytanie, gdzie został wykopany ( rodzaj gleby ) i kiedy. Stan jako wykopany jak piszesz, za ładny. No chyba że nie leżał w glebie.
Pytanie
afrak
Witam,jaki to hełm i jaka formacja mogła mieć taki kolor.
Dzieki
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.